Poraďte s výměnou základní desky

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
Vitezslav2
Začátečník
Začátečník

Poraďte s výměnou základní desky

Příspěvek od Vitezslav2 »

Potřeboval bych poradit.Mám základní desku ASUS P4GE-VM soc.478,FSB 400/533 ,AGP slot 8x.Chtěl bych ji vyměnit za desku která pracuje už s FSB 800 MHz a s AGP 16x.Jinak tipy pamětí stejné atd. abych mohl jen přeházet komponenty.Hledám a hledám,ale nic nenacházím.Mockrát děkuji za pomoc.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Poraďte s výměnou základní desky

Příspěvek od Stano K. »

AGP 16x? :?

AGP bolo max 8! Nemáš na mysli PCIe 16x? A čo sa týka soc. 478 tá už je mrtvá, ak chceš niečo lepšie tak jedine z bazáru. Prečo vlastne chceš meniť základnú dosku?
Vitezslav2
Začátečník
Začátečník

Chci rychlejší procesor(bazar),ale většinou se dají sehnat jen s FSB 800.To mi deska už nepobere.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Čo tam máš teraz a čo by si tam chcel dať? Načo sa využíva zostava? Koľko si ochotný investovať?
Vitezslav2
Začátečník
Začátečník

Jde mi jen o tu FSB.Jinak desku jsem měl na mysli třeba použitou,akorát nevím jakou.Chtěl bych vše co tam mám zachovat,ale použít jinej procesor.Procesorů na soc.478 s FSB 800 MHz se dá sehnat dost,ale třeba P4 3,2 GHz ,FSB 533 je problém.Proto potřebuji desku co FSB 800 MHz podporuje,abych měl jednodušší výbě r procesoru.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

No ja ti darmo budem radiť hocakú dosku keď sa už nepredávajú, tvoj výber závisí na ponuke. Hľadaj dosky s čipom i865 alebo i875. Tu nájdeš niečo o týchto MB http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 1#p6850361
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“