Projekt: Peugeot

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt: Peugeot

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Nazdar všichni.

Po dlouhé době sem se do něčeho opět dal. Je to mod pro kámoše ve stylu Peugeota 206ky. Jedná se o poměrně slušnou dle mně nepřeplácanou úpravu. Jde hlavně o úpravu chlazení, předního panelu a bočnice. Vepředu se klasicky umístí jedna 120ka a vzadu 92ka, protože 120ka se tam nevejde. Celá skříň poté bude nastříkána dle dohody s majitelem na černo. Podsvícení zelené. Skříň bude stát na zeleně podsvícených plexisklových nožičkách. Celá úprava má rozpočet 2 tisíce.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
:wink:
Naposledy upravil(a) H.o.m.i.e. dne úte 7. dub 2009, 21:00, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Projekt: Peugeot

Příspěvek od gribo »

navrh se mi moc nelibi doufam ze to nakonec bude dobre drzim palce
:)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

drzim palce (sam mam P309).....jinak ten lvicek je vic hranatej v originale, zkus na to mrknout :) (edit: i kdyz je fakt, ze bylo a je vic verzi znaku....)

/jinak to auto na bocnici se mi taky moc nepozdava
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:-D to auto je jenom náznak 206ky takovej hnus bych tam nikdy nevigraviroval.
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Tak snad se zadaří, pro mě by byl ten limit 2000,- malej. Tak 1500,- by padlo jen na barvu :roll:
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

lool tak 2000 neni malo kdyz nebude plejtvat tak se vleze ale 1500 za barvu to musi bejt nejaka specialni barvicka ne? :D
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Nevím v jaké verzi má v této case interiér, ale pokud má koše až na spodek, nebo i kdyby měla jen ty krátké 3,5", tak se snaž to auto pak udělat mimo je, jinak to bude vypadat strašně blbě. Nejlepší bude patrně právě i úprava košů (pokud tam nemá nějaké diskové pole, tak stejně potřebuje prd jaké místo). Ten přední znak bych osobně použil přímo z auta, protože ty nové ho mají moc pěkně tvarovaný a šel by tam lehce zakomponovat ( a hlavně by vypadal skvěle jeho chromovaný obrys), nebo bych vytvořil jeho přesnou kopii. Perforací kolem lva by bohatě stačil fan nasávat.
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JJ diky perforace bude za lvem. Znak s auta no ... chtěl bych mít celý př. panel v jedné rovině. A nalepit si tam znak s auta umi každej....Dnes jsem zapracoval na př. panelu dle meho nazoru se mi lev povedl. Samozřejmě ho ještě několikrát přebrousím. Jediné co si myslim že se mě nepovedlo je oko. Do dremelu totiž nejdou malé vrtáky, takže konce lva ktere splývají s př. panelem sem dodělával kotoučem. Zítra bych chtěl zapracovat na zaslepkách. Neznáte někdo přesný rozměr 5,25" zaslepky?
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) H.o.m.i.e. dne úte 7. dub 2009, 20:52, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Pěkné až na pravopis :wink:
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Dobrá práce :-D
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ano, originální logo nalepit umí každý, ale zakomponovat pečlivě do case už jen někdo. Šlo mi spíše o to, že by moc dobře vypadalo chromované logo k té černé case posléze, když by se to dobře provedlo. Takhle je to zatím dost obyčejné, ale třeba to nakonec bude vypadat zajímavě a třeba trochu profesionálně.
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

Nez jsem si precetl nadpis tak jsem myslel, ze je to oslava CVUT :D
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

sheriff.wiggum píše:Nez jsem si precetl nadpis tak jsem myslel, ze je to oslava CVUT :D
Vrat titul, neznabohu. CVUTackej lev drzi kruzitko. :)
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nazdar.

Dneska jsem dělal hlavně na šasi. Zjistil jsem že se mi tam 120ka nevleze tak jak bych si představoval, takže jsem musel uříznout půlku koše na HDD. Přední panel dostane nakonec jinou podobu než na nakresleném námětu. Zjistil jsem totiž že mechaniky už nejdou zasunout více do skříně takže na maskování můžu zapomenout. Taky jsem se rozhodl že tam nebudou žádné záslepky. Mechaniky příjdou přelakovat do barvy skříně a pod nimi by se měla umístit regulace, zapínaní neonů, zapínání a restart PC. Možná ještě USB ale uvažuji že ho dám na bok př. panelu.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Hezká práce!A to nebudeš lakovat kostru.?
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ne šasi se lakovat nebude možná trošku stříknu místa kde se řezalo ale s tímhle rozpočtem si lak na šasi nemůžu dovolit.
Obrázek
Weny93
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weny93 »

je to mozna skoda a mozna to bude kazit celkovej dojem
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE @3800Mhz Stable! + Cooler Master Hyper 212+, Gk: Gainward GeForce GTX460 OC 768MB @900/1800/2003 Mhz, RAM: Kingston Blu 2x2GB 1600MHz DDR3, HDD: Samsung F3 1T + Samsung F4 320G, MB: ASUS M4A77T/USB3, PSU: Seasonic EnergyKnight 500W, OS: Windows 7 Ultimate x64
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nazdar.

Dneska nebyl vůbec čas takže jsem stihl jenom zarovnat plexi pod mechanikama a zarovnat panel nad nimi se zbytkem.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
4KILLER
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od 4KILLER »

To bych ty jo taky radši nastříkal kostru bude to vypadat o hodně líp.
Ale těším se jak tohle dopadne ...
Ještě by to chtělo dopředu a dozadu větrák 12cm ale svítící třeba XILENCE na czc stojí okolo 125kč s DPH nebo CoolerMaster větrák svítící ale ten stojí okolo 210kč s DPH a nesvítí tak jako XILENCE.
Hlučnost XILENCE je docela nízká a CM větrák dělá kravál.
Nebo REVOLTEC ty jsou docela dobré taky pěkně svítí.
Nebo tam hod to boků dva neony a je to. Osvětlí to celou case .
MB: GIGABYTE GA-MA770-DS3 (rev.2.0) | CPU: AMD Athlon 5000+ 2600MHz @ 3120MHz - CM Vortex 752 | RAM: 2x2GB A-DATA Vitesta EE 800MHz | GPU: GIGABYTE 9600GT 512MB + Accelero (rev.2.0) + FAN | HDD: 2x160 GB + WD 320 Gb | Zdroj: Corsair CX400 400W | Case: CoolerMaster Elite 330 Black and White + 2x120mm FAN | DVD-RW: Samsung SH-S203P | Monitor: Philips - LCD 17" | Keyboard : Microsoft Sidewinder X6 |
NB: Toshiba Qosmio X300-14Y
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

další šílenej osvětlovač ... :sad:

IMHO kolem lva moc volnýho prostoru, přes kterej bude vidět kostra, což nic moc, když ji nelakuješ ... tak snad bude alespoň hustá perforace ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Odpovědět

Zpět na „Projekty“