mám hdd WD 640gb AAKS 16mb cache a problem je ten ze sa mi snim znovu nieco stalo/raz uz bol na reklamacke odisla elektronika/chcel som nan dat novy Win a zrazu pri formate mi restartovalo kompa a ten disk mi teraz v partition magic-u ukazuje ako BAD a neda sa snim nic robit.Potrebujem ho dostat na NTFS.
Este taka vec je tam ze vo wine mi ukazuje ze subory su NTFS a skusal som nan aj nieco male prekopirovat a islo to len ho teraz neviem rozdelit???????
Tak poradi mi niekto?
problemovy hdd
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- pablo1
- Začátečník

-
problemovy hdd
Athlon X2 3800 EE/35W/,Biostar T-force 550,4x1gb 800mhz Aeneon CL4,hdd sataII 250gb maxtor+WD 640gb sataII,Enermax liberty 400W,Sapphire 1950pro ultimate.mouse-Logitech G9,multifunkčne zariadenie Canon pixma 520x,Lcd LGW2252TQ-PF
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: problemovy hdd
WD moc nemusim, byt tebou tak bych se podival po jiny znacce...
Kazdopadne jestli s nim sou nejaky problemy nebo jestli se proste chova nestandardne tak ho reklamuj znova. Nikde nemas zaruku, ze kdyz se ti to nejak podari rozchodit a nacpes tam data tak ze se za mesic neposere...
Zkus jeste na jinym kompu -> nejede -> reklamovat.
Kazdopadne jestli s nim sou nejaky problemy nebo jestli se proste chova nestandardne tak ho reklamuj znova. Nikde nemas zaruku, ze kdyz se ti to nejak podari rozchodit a nacpes tam data tak ze se za mesic neposere...
Zkus jeste na jinym kompu -> nejede -> reklamovat.