Kritika webu speed-painting.info

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
McJohnny
Nováček
Nováček

Kritika webu speed-painting.info

Příspěvek od McJohnny »

Čau lidi,
koukněte prosím na moje stránky http://speed-painting.info - budu rád za veškeré podněty a reakce, které od Vás uslyším...jen se do mě pusťte...:-) Co říkáte designu, provedení, obsahu...?
Díky všem za reakce a pěkné Velikonoce
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Kritika webu speed-painting.info

Příspěvek od OndraSter »

http://clip2net.com/clip/m12051/1239313 ... p-10kb.png

No nevím, na té hlášce není moc co komentovat, ale jinak to je fajn design! :razz:

// Jo, teď už to běží.

Speed painting mě vždycky udivovalo - protože neumím kreslit naprosto vůbec - ale jak již řekl bubanek - templata, wordpress, hodnotit cizí práci...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Co chceš hodnotit na designu? Je to templata do WordPressu (ale pěkná).
Kód taky hodnotit nejde.
Snad jedině obsah.
Mě tedy zaujal, o tyhle věci se občas zajmám. Ode mě to dostává plus.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak k obsahu akorát jestli by šlo, nevím z jakých zdrojů to bereš, aby ty obrázky náhledy šlo zvětšit do co největšího rozlišení. A jěště existuje nějaké video kde je ta tvorba ale třeba pohled na toho týpka a NEzrychlené? Jestli jo, tak hoď to tam.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
McJohnny
Nováček
Nováček

Příspěvek od McJohnny »

Dík všem za názory. Jasně že jo to wordpress a free template, ale co se týče hodnocení designu, myslel jsem samozřejmě hlavně jak se Vám hodí k obsahu, jaké prvky bych měl přidat/odebrat apod.
arxeiss píše:Tak k obsahu akorát jestli by šlo, nevím z jakých zdrojů to bereš, aby ty obrázky náhledy šlo zvětšit do co největšího rozlišení. A jěště existuje nějaké video kde je ta tvorba ale třeba pohled na toho týpka a NEzrychlené? Jestli jo, tak hoď to tam.
Díky za podnětný návrh, obrázky ve větším rozlišení jsou dobrý nápad, i když ne u všech videí to bude možné, některé jejich autoři zveřejňují opravdu v minimální kvalitě. Alespoň na dvojnásobné zvětšení ale většina z nich půjde.

Co se týče toho nezrychleného videa, nic takového jsem zatím neviděl - pokud najdu, určitě začlením, taky dobrý nápad :-)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“