Asus M2A-MX (AM2, 690V)

Základní desky firmy Asus a firmy MSI.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Vonox
Nováček
Nováček

Asus M2A-MX (AM2, 690V)

Příspěvek od Vonox »

Zdravim, upgradoval jsem pc ( procesor ram cpu ) a od patku kdy mi to prislo resim problem ptal sem se kamosu a tak a nikdo nevi a ja jsem uz zoufalej :(
mam desku asus m2a - mx procesor amd athlon x2 4400 a problem je asi v nastaveni biosu nebo nevim do zakladniho nastaveni jsem bios dal problem je ze kdyz instaluju windows tak normalka vse jede vyberu si oddil a pc kopiruje instalacni souboiry kdyz je nakopiruje tak pc chce restart ... restartne se ale windows nejde dal a instalace zacna znova ten samej proces 10x klidne furt se tocim dokola :( jedna se o xpcka ... budu vdecny za kazdou radu :(
slax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problem asi s deskou ? prosim poradte

Příspěvek od slax »

jak to presne instalujes ? .. je reset a pak se te to pta pro nacteni systemu z CD stisknete libovol.klavesu ? stisknes ji nebo ne ?
MOTHERBOARD: ASUS K8N4E-SE soc.754 nForce4 CPU: AMD ATHLON 3200+ Venice 512KB L2 Cache RAM: Kingston PC 3200 1x 512mb CL 3.0 1x 1gb CL 2.5
GK: ATI HD 2600xt MSI CORE:800Mhz MEMORY:700Mhz 256MB DDR3 CASE: COOLERMASTER Elite 331 PSU: REDSTAR LC-B400ATX 400w (upgrade brzo) HDD1: Segate ST3120811AS 120GB HDD2: Segate ST3320620AS 320GB
TV OUT: Leadtek WinFast TV2000XP Global Wifi: TP-LINK TW-WN510G Atheros Monitor: BENQ FP71G+ 17
lantis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lantis »

Jak psal slax, mackas klavesu ? Pokud ne, tak jdi do biosu pri restartu a hod primar boot na HDD. Bud se to zapne, nebo ne.
Vonox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vonox »

jak se to restartne tak pak chvili v rohu blika _ a po chvili to napise zjistiji konfiguraci pc a zacne znova instalace jeste jednou zkusim pak dat na prvni misto hdd po restartu
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

To bude asi ten problém, ty tam totiž máš nastavený boot z mechaniky a ono ti to tahá pořád z mechaniky, místo z hdd. Zkus to v biosu přehodit.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
krainaj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krainaj »

uz to mas ?
Vonox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vonox »

ty booty jsem zkousel vse bylo stejne kdyz sem tam dal hdd tak to trvalo dyl a pak to napsalo abych tam dal cd na reboot atd ale problem jsem vyresil , bylo to v HDD nevim proc u segry mi ten hdd de bez problemu vzal sem si jeji hdd a pc hned nabehlo do windowsu akorat ted resim dalsi problem... asi je to ramkama nebo biosem nastaveni snad nekdo poradi vzdy kdyz restartnu pc tak mi nenabehne roztocise vetraky pc sviti ale nejede tak ho vynu a musim prehodit jumper dat nazpatek - ten jumper nad baterku na cmos biosu .... dam nazpatek a pc se zas rozebehne ale tohle delat vzdy kdyz vypnu/ restartnu pc je nemozne nevite vcem je problem ? mam zkusit flashnout desku ? myslite ze to pomuze dekuji za kazde rady
Milar
Nováček
Nováček

ASUS M2A-MX a podpora GDDR3

Příspěvek od Milar »

Dobrý den, potřeboval bych poradit... Mám základní desku ASUS M2A-MX a chtěl bych do ní koupit grafickou kartu s GDDR3 pamětí a podporou PCI-E x16 2.1... Myslite, že by mi ji základní deska rozchodila?

odkaz na zk: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=B ... ifications

grafika: Sapphire HD 5450 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73476

Možná příspěvěk patří spíše do sekce grafiky, nevim...

Děkuji za odpověď
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS M2A-MX a podpora GDDR3

Příspěvek od Lokomotiva »

Typ nainstalované paměti na desce nijak nesouvisí s použitými pamětmi na grafické kartě.
Fungovat ti v desce bude.
Neměl bys peníze na grafiku, která má opravdu trochu výkon (rychlé paměti GDDR5, 128-bitová paměťová sběrnice, výkonné grafické jádro, nízká spotřeba, tichá):
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77931 ?
V Catalystech bez problému zvýšíš frekvenci jádra na 775 MHz (i výš) a v tu chvíli máš plnohodnotnou 5670.
Milar
Nováček
Nováček

Re: ASUS M2A-MX a podpora GDDR3

Příspěvek od Milar »

Děkuju za odpověď...

S tim PCIE 2.1 nebude problem? Ja to mam jenom kvůli tomu, abych na ni dokázal zapojit 3 monitry na běžnou kancelářskou práci, hry na tom hrat nebudu...
Odpovědět

Zpět na „Asus a MSI“