Zdar lidi
mam problém antivirák avast nahlásil vira v control.exe a já to smazal až pozdě sem zjistil že tim se spouští nabýtka ovládacích panelů a ted se to nepustí
prosim o pomoc (radu i soubor samotnej) nová instalace vist se mi opravdu nechce
moc dik kdokoli kdo pomůže.
Smazaný control.exe (nemůžu najet do ovládacích panelů pomoc
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Marvin kLh
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

Re: Smazaný control.exe (nemůžu najet do ovládacích panelů pomoc
to bude stačit obnovit z DVD visty, nebo kouknout jestli to není v dllcache a zkopírovat to odtud, a nebo zkusit příkaz sfc a počkat až se to obnoví samo
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Marvin kLh
- Nováček

-
Bohužel v instalačním dvd sem control.exe nenašel dllcache nevim kde je ale projem jsem celý disk c: hledat a neni to s příkazem sfc neznám (když tak detalní popis co s tim dělat) jinak nevim
sice sem ho už našel ale ale zavirovanej v truhle avastu a opravit nejde takže taky nic
dík za snahu ale hledám dál
sice sem ho už našel ale ale zavirovanej v truhle avastu a opravit nejde takže taky nic
dík za snahu ale hledám dál
- Stano K.
- Středně pokročilý

sfc = system file checker
Štart a napíš cmd, spusť. Otvorí sa ti príkazový riadok a tam napíš sfc a zobrazia sa ti ďalšie možnosti.
Štart a napíš cmd, spusť. Otvorí sa ti príkazový riadok a tam napíš sfc a zobrazia sa ti ďalšie možnosti.