PC-bluetooth a presnos zvuku do telefonu-sluchatka

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Rider008
Začátečník
Začátečník

PC-bluetooth a presnos zvuku do telefonu-sluchatka

Příspěvek od Rider008 »

Je mozne nejak prenasat zvuk z pc cez bluetooth priamo do telefonu v realnom case?... je na to nejaky program?... Alebo naapad ako to vyskusat?....

Mal by som zaujem pozerat tak napr. film.... pustim na notebooku tam pojde pekne film na obrazovke a zvuk sa bude v realnom case prenasat do mobilu.... cize bude to vlastne bezdratove...

Technicky by to vpodstate fungovat malo.... : )
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: PC-bluetooth a presnos zvuku do telefonu-sluchatka

Příspěvek od xxsawer »

A muzes mi vysvetlit proc si ten zvuk nepustis na tom notebooku? :-D :-D
Jinak samozrejme to mozny je, ALE musis mit adapter a telefon, ktery oba tuhle sluzbu musi podporovat. Mam k800i a s tim to nejde...
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Noo chcem to pocuvat cez sluchatka pretoze nechcem pustat vecer filmy na hlas cez repraky.... a na sluchatkach to mozem pocuvat tak hlasno ako len chcem... nebude to proste rusit okolie... :)
Aj ja mam telefon Sony Ericsson.... akaa je to sluzba ktora podporuje takyto prenos?...mozno to moj podporuje... a mozno nie... :idea: .... co som pozeral bluetooth tak ten podporuje prenos zvuku v realnom case cez bluetooth dokonca v dvoch roznych rezimoch (Bluetooth SCO audio, Bluetooth AV audio)...takze s tym by problem nebol.... hoci ani sam neviem ktory rezim je naco :D
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Proč sluchátka nezapojíš do počítače? To je myslím elegantnější řešení... Jinak tohle to jde určitě pomocí WiFi, ale s Bluetooth bych si tak nebyl jistej, ten telefon by v podstatě musel fungovat jako headset - nevím, jestli tohle nějakej mobil umí...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

noo nezapojim si ich preto lebo lebo som dalej od notebooku... a tak mi kabel nestaci.... a nechce sa mi natahovat sa s kablami a tak.... radsej by som taketo elegantne riesenie bez kablov : ) ... bluetooth v pc by mal bez probleemov vysielat zvuk.... len otazka je ako ho prijat do mobilu... a aby to vsetko fungovalo v realnom case.... :?:
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Nevymejšlej pitomosti :) Ty chceš mít puštěnej film na kompu, zvuk přijímat do mobilu a v mobilu mít sluchátka :))

Řešení by to možná bylo, ale jestli si představuješ, že budeš mít notebook na stole a budeš chodit po místnosti se sluchátkama a bude ti to pěkně hrát tak si na omylu...Mobily podle mě implementují z 99% blutooth 1.1 s přenosovou rychlosti max myslim 720kb/s (jsou to kilobity, NE kilobyty), dosah max 10m. Mám tenhle adaptér
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51862
a když je mobil vedle kompu na stole tak to jede max 50kB/s ale spíš 40kB/s. Jakmile s tim začnu hejbat tak to jde dolů.

Jestli o to fakt stojíš tak si zjisti u výrobce nebo někde jestli ti to mobil podporuje (můj tam má taky nějakou takovou službu, ale na forech sem se dočet, že to prostě nejede) navíc se to možná bude lišit v různých verzích firmwaru...
Jestli to nepodporuje a fakt bez toho nemůžeš být tak si kup bluetooth sluchátka a je to
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

jj aj ja mam cca taku rychlost tych 50kB/s ale to by teoreticky malo stacit na prenos zvuku ked pozeram film....a ak sa nemylim tak tie bluetoothy ten zvuk co posielaju dokonca este koduju... takze mozno realnych 100 mgea zvuku bude mat v tej kodovanej verzii tak 60 mega :)

Nj asi sa budem musiet fakt spytat vyrobcu ci take cosi podporuje.... som dost lenivy clovek a kaable sa mi nechcu tahat... moje Logitechy repraky mam pripojene cez wireless zvukovku :-D... a potom este repraky doma v obyvacke mam na wireless... proste super creative wireless zvukovka... :D len keby neboli tak draheee.... :oops:
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“