Poradí někdo s Wireless ISP na WA-2204A???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
arkanarkan
Nováček
Nováček

Poradí někdo s Wireless ISP na WA-2204A???

Příspěvek od arkanarkan »

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s routrama WA-2204A a nastavením modu jako Wireless ISP. Na své síti používám dva tyto routery a přebírají signál z modemu TP-LINK TL-SF 1008D v modu bridge. Teď jsem pořídil třetí router (nějaká inovace, nebo označení je Zcomax WA-2204A- TX), ale ani s těmi staršími ani s tím novým se neumím domluvit na Wireless ISP. Router se tváří jako že je vše OK, ve statusu hlásí connected, dokonce i na noťasu na wifině vidím nově vytvořenou síť, ale při pokusu o připojení mi vyhodí hlášku
"Připojení systému Windows k vybrané síti se nezdařilo. Tato síť již nemusí být v dosahu."
Podotýkám, že konfiguruji doma na stole a ne ve vlaku aby ten router zmizel. :nervous:
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradí někdo s Wireless ISP na WA-2204A???

Příspěvek od LiveBomb »

To spis vypada na zaruseny prostredi nez na problem s "black-boxem"
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
arkanarkan
Nováček
Nováček

To asi nebude zrovna to pravé ořechové... Bydlím na dědině kde dávaj lišky dobrou noc a co jsem scanoval sítě tak kromě té mé tu jsou ještě 2 další, ale ty jedou na úplně jiných kanálech. Já jedu na 3, další na 7 a 10 kanále takže tam bych problém neviděl
arkanarkan
Nováček
Nováček

Bohužel si myslím, že hlavní problém u mě je v tom modemu, něco tam je buď špatně nastavené, nebo nefunguje tak jak by měl. Včera jsem si půjčil od kamaráda jiné zařízení (Ovislink WL-5460AP) a dělá to to samé. Když jsme to zkoušeli na kamarádově síti tak tam to fungovalo jako Wireles ISP universal repeater s vypnutým VDS. Doma jsem ještě zkoušel oba routery nastavit jako AP a připojit na modem přes TP. Na novou síť vysílanou z AP jsem se připojil a pomocí příkazového řádku jsem se na modem i dopinkal, ale další zařízení a uživatele v síti jsem už neviděl a na net jsem se také nedostal. Tak si myslím, že bude nějaký problém v tom modemu.
Ještě dodám, že modem mám TP-LINK TD-W8900GB
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“