SB Audigy a Windows 7
- Poděs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SB Audigy a Windows 7
Zdravím,
mám problém se zvukem ve Windows 7. Jde o to, že na mé zvukovce SB Audigy (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569) nehrají mi repra 5.1. Windows si sice stáhl ovladače sám, ale já potřebuju nějaký panel, ve kterém to zapnout (to samé jsem řešil u Visty). Zkoušel jsem i změnu kompatibility, avšak marně.
mám problém se zvukem ve Windows 7. Jde o to, že na mé zvukovce SB Audigy (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569) nehrají mi repra 5.1. Windows si sice stáhl ovladače sám, ale já potřebuju nějaký panel, ve kterém to zapnout (to samé jsem řešil u Visty). Zkoušel jsem i změnu kompatibility, avšak marně.
- Caderom
- Začátečník

Re: SB Audigy a Windows 7
Pokud jde o opravdu prostorový zvuk (nezávislé kanály), tak to Visty ani 7 sami o sobě snad prý ani nepodporují (byla odebrána podpora Direct3D zvuku). K Vistám je potřeba si stáhnout utilitku/ovladače OpenAL, na Windows 7 by to mělo fungovat taky. Pokud to fungovat nebude, tak nezbyde nic jiného než čekat na novější verzi.
- Poděs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nainstaloval jsem to, ale co s tím dál? Potřebuju někde zapnout podporu prostorového zvuku, zapnout woofer.
- Alffik
- Nováček

Cau zkus tohle me to jede bez problemu. 5.1 i subwoofer .Mam tu samou zvukovku. Stahni si tyto ovladače.
http://www.online-shoping.cz/P17X_SupportPack_2_0.exe
Odinstaluj vsechy ovladace Sb Audigy
Boot into Safe Mode:
For 32-bit: Open the \Windows\System32 folder and delete APOIM32.EXE, APOMngr.dll, CmdRtr.dll.
For 64-bit: Open the \Windows\System32 folder and delete APOMgr64.dll, CmdRtr64.dll.
Now open the \Windows\SysWOW64 folder and delete APOIM64.EXE, APOMngr.dll and CmdRtr.dll.
Now delete the following registry trees:
For 32-bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Creative Tech\Software Installed\APOIM
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Creative Tech\Installation\CTRedist\APOIM
For 64-bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Creative Tech\Software Installed\APOIM
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Creative Tech\Installation\CTRedist\APOIM
Nainstaluj P17X_SupportPack_2_0.exe
a nastav si to ve volume panel sb audigy http://www.online-shoping.cz/nastaveni.jpg
http://www.online-shoping.cz/P17X_SupportPack_2_0.exe
Odinstaluj vsechy ovladace Sb Audigy
Boot into Safe Mode:
For 32-bit: Open the \Windows\System32 folder and delete APOIM32.EXE, APOMngr.dll, CmdRtr.dll.
For 64-bit: Open the \Windows\System32 folder and delete APOMgr64.dll, CmdRtr64.dll.
Now open the \Windows\SysWOW64 folder and delete APOIM64.EXE, APOMngr.dll and CmdRtr.dll.
Now delete the following registry trees:
For 32-bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Creative Tech\Software Installed\APOIM
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Creative Tech\Installation\CTRedist\APOIM
For 64-bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Creative Tech\Software Installed\APOIM
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Creative Tech\Installation\CTRedist\APOIM
Nainstaluj P17X_SupportPack_2_0.exe
a nastav si to ve volume panel sb audigy http://www.online-shoping.cz/nastaveni.jpg
Naposledy upravil(a) Alffik dne stř 16. zář 2009, 18:46, celkem upraveno 3 x.
- W1ck
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zdravim mam sb 5.1 live! 24bit, kdesi sem cetl ze s audiginama maj stejnej problem ve win vista ale i 7kach, to co radis pomohlo by to i me nebo je potreba neco jineho
sry za ot :]
sry za ot :]
- Alffik
- Nováček

Podle me by to mohlo fungovat v seznamu podporovanych SB Live je . zkusit a uvidis.
Supports any model of the following Sound Blaster cards (based on the P17X audio controller):
- Audigy Value
- Audigy SE
- Audigy LS
- Audigy 2 LS
- Live! 24-bit
- SB 5.1 VX
- X-Fi Xtreme Audio
Operating systems supported: 32-bit and 64-bit editions of Windows 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3
Supports any model of the following Sound Blaster cards (based on the P17X audio controller):
- Audigy Value
- Audigy SE
- Audigy LS
- Audigy 2 LS
- Live! 24-bit
- SB 5.1 VX
- X-Fi Xtreme Audio
Operating systems supported: 32-bit and 64-bit editions of Windows 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3
- morphix
- Začátečník

-
zdarvaim mam ten samy problem a uz dost dlouho mam zvukovku sb audigy uz delsi dobu nevim presne jaky to je model ale je to presne tahle
http://ixbtlabs.com/articles/audigyplat ... sb0090.jpg
ale software z cd se na visty nechyta
a ten programek co se tu uvadel sem stahl a zkousel a taky to hlasi ze system nemuze kjartu najit a instalace se uknci
pritom ve sppravci zarizeni je
driver sweeper sem pouzil na vymazani predchozich ovldacu a regystru ale po restartu se znova vytvorej visty sami zacnou insatlit zvukovku s chybou a zvuk nejde
program naistalit nejde uz sem zoufale jnevim co s tim
http://ixbtlabs.com/articles/audigyplat ... sb0090.jpg
ale software z cd se na visty nechyta
a ten programek co se tu uvadel sem stahl a zkousel a taky to hlasi ze system nemuze kjartu najit a instalace se uknci
pritom ve sppravci zarizeni je
driver sweeper sem pouzil na vymazani predchozich ovldacu a regystru ale po restartu se znova vytvorej visty sami zacnou insatlit zvukovku s chybou a zvuk nejde
program naistalit nejde uz sem zoufale jnevim co s tim
win. Vista ultimate CPU:AMD Athlon 64 X2 6000+ Fan: AC Freezer 64 Pro MB: Asus M2N-SLI Deluxe - nForce 570 SLi GK: Power color HD3850 PCI-ex 256DDR3 256-bit 668/1656 ZVUK: SB creative audigy 5.1 RAM:4x Kingston DIMM 1024MB DDR II 800MHz Disk:2x segate baracuda ATA 160GB 7200 mechnika:LG GSA 4163B a LG GSA 4167B zdroj:Fortron FSP400-60THN-P 400W
- morphix
- Začátečník

-
tady je vse o moji zvukovce mam presne tu jak je obrazek baleni zvukovky a game portu uplne dole na konci stranky
pls poradte
pls poradte
win. Vista ultimate CPU:AMD Athlon 64 X2 6000+ Fan: AC Freezer 64 Pro MB: Asus M2N-SLI Deluxe - nForce 570 SLi GK: Power color HD3850 PCI-ex 256DDR3 256-bit 668/1656 ZVUK: SB creative audigy 5.1 RAM:4x Kingston DIMM 1024MB DDR II 800MHz Disk:2x segate baracuda ATA 160GB 7200 mechnika:LG GSA 4163B a LG GSA 4167B zdroj:Fortron FSP400-60THN-P 400W
- Alffik
- Nováček

Hoj to vypada jako Audigy platinum . zkousel jsi ovladace primo od Creative ?
http://support.creative.com/Products/Pr ... nd+Blaster
http://support.creative.com/Products/Pr ... nd+Blaster
- morphix
- Začátečník

-
jj koukal sem na tuhle stranku a zkousel sem oba ovladace ale kdyz zacnu instalovat tak mi to zahlasi anglicky
abych se ujistil zda sem hardware vlozil do kompu pac program ji nemuze najit a instalaci ukonci
pls co s tim tak zvukovka ja az moc dobra abch ji mel pod posteli
uz tam byla rok a rozhod se se to zacit resit po koupi Genius SW-HF 5.1 6000 Dark Wood
pls poradte
abych se ujistil zda sem hardware vlozil do kompu pac program ji nemuze najit a instalaci ukonci
pls co s tim tak zvukovka ja az moc dobra abch ji mel pod posteli
uz tam byla rok a rozhod se se to zacit resit po koupi Genius SW-HF 5.1 6000 Dark Wood
pls poradte
- kolers
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky ti moc, po 2. měsících konečně slyším pořádné basy.Alffik píše:Cau zkus tohle me to jede bez problemu. 5.1 i subwoofer...
- Jimmy336
- Nováček

-
Čauves.. mám takovej menší problémek.. mám Sb audigy 4.. jak už ste tady někteří říkali. že vám to nehraje,, tak mě sice jo basy a ostatní ale bohužel mi nechtěj hrát zadní .. poraťte někdo.. diky moc..
- myom
- Středně pokročilý

pokud vim, tak na SB jsou uz beta ovladace primo pro win 7
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- kolers
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsou, ale bez podpory bass redirect.myom píše:pokud vim, tak na SB jsou uz beta ovladace primo pro win 7
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja nevim ze to vsechno musej delat slozite, kdyz to jde jednoduse...u SB jsem take vzdycky laboroval s nejakym bass redirect...zadny ze koupim bedny, zvukovku, zapojim a bude to proste hrat jak ma...a jinak nechapu co s tim MS porad dela, Realtek onboard mi driv sel v XP normalne nainstalovat pomoci jednoho driveru...ted musim mit SP3, UAD a samotny driver pro Realtek, jinak to vubec nerozchodim, nebo ne jednoduse...fakt nevim co se v tom porad hrabe za experty...no alespon ze ve W7 jsou tyhle veci uz integrovane a nainstaluje si to leccos samo...ale ten tamni audio panel jsem vubec nepobral ani ve Vistach, porad si to delalo neco samo automaticky, taky nechapu, no musim to lip prostudovat...
- violenceman
- Nováček

-
Zdravim tady chlapi,pls,mam už roky problémy s moji shit zvukovkou SB Audigy SB 0230 a nic doposud mi na ní pod win 7 x64 nefacha dobře,test repro je v poho i basy POUZE s ovladači z win 7 live update nicméně ani tyto nepasují na mp3ky na 5.1 Geniusech.Kdo mi poradí to vyřešit,je u mě profík,jak cip,předem dík.Kdyžtak muj mail je violenceman@seznam.cz!
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
violenceman: nejak jsem nepochopil, co mas za problem...ze ti to stereo mp3 spravne nerozlozi do surroundu? co to delalo v XP?
- sensilux
- Nováček

-
su to rozne odkazy na programy, ktore by mali riesit problem, ibaze po stiahnuti a naslednej instalacii mi ani nechce dokoncit instalaciu, hned vypise hlasku, ze softwer nieje kompatabilny s OS win 7, neviem sa pohnut, zvuk nejde. Prosim Vas pekne, existuje nejaky navod ako to spojazdnit????
- violenceman
- Nováček

-
No problém je ten,že ve Win XP šlapaly ovladače přímo z CD + update z netu a dokonaly vše,hlavně mý MP3 hrály myslim tak 4.1,ale ve Win 7 ať dělám co dělám,nainstaluje si to Win Update svy ovladače verze 6.0.1.1371 a test poho,třeba TV karta taky to hraje myslim 4.1,ale ty MP3 jako v XP už v 7 nebasujou,nikde nenastavím myslim ten bass redirect,či co...díky za vaše odpovědi,s pozdravem MN
- violenceman
- Nováček

-
Jo a ty ovladače PX 17 atd nahlásí v instalaci nějakou hlášku s tím křížkem windowsáckym:/mám SB Audigy tu nejzákladnější,bez přídomku...