Problémy s myší Logitech MX400

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
jahoda
Nováček
Nováček

Problémy s myší Logitech MX400

Příspěvek od jahoda »

Prosim vas....hned se omlouvam za to jistly jsem to dal do spatne sekce. :)
A ted se ptam, preinstaloval jsem windows nainstaloval jsem SP3 jelikoz se mi rozbila mys (razer copprehead) koupil jsem novou a to logitech mx400 a mam sni problemy kdyz trochu vice cuknu mys jede jen 10% z celkove drahy cca, nebo stoji na miste. nebo s meni smer zkousel jsem jine mysi stejny problem zkusil jsem mx400 pripojit na jine pc a zadny problem jen na mem pc tak jsem stahl nejaky program na scan ovladacu v pc a nemam ovladace nejspise na usb bo tak radice ats...ja se moc v pc osobne nevyznam jelikoz hraju CS 1.6 je to priserne neda se stim hrat prosim o radu jak problem vyresit, kde stahnout ovladace apod. :)

//jan.svoboda - přejmenováno, používej výstižnější názvy než "cim to je?" + přesun z Ostatní programy do Ostatní HW
Naposledy upravil(a) jahoda dne ned 10. kvě 2009, 22:29, celkem upraveno 1 x.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Re: cim to je?

Příspěvek od Icy_DeaD »

prosimte oprav si ty "sjem", pokud to ovsem nepises naschval, v tom pripade je mi te lito
Nilki
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nilki »

Není to jen blbou podložkou?
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

špatný senzor? kabely?
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

zkus jiný usbport.. já měl podobný problém a stačilo jen předělat myš do jiného USB
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

mam doma také mx400, levé tlačítko mi občas klikne 2x, klasická závada. Chci se do utrob myši podívat, odloupnu teflony a nikde žádný šroubky. Mam tucha, že ty šroubky jsou až uplně pod nožičkama, na kterých byly přilepené teflony. TY nožičky jsou tam tak napevno, že jakmile je odsrtranim, tak už je tam v životě nevrátim.
Nevíte někdo, jestli tam ty šroubky jsou? nebo je myš prostě jen zalitá... ?
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

šroubky opravdu byly pod "nožičkama" myš je opravená, levé tlačítko funguje jako nový. Problém je ted v tom, že teflony tam už nikdy nenalepim tak jak tam byly a myš vubec neklouže. Takže krása střídá nádheru.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“