Visty 64bit a flashovani v oknech ???
Moderátor: Eddward
- Hrouza
- Nováček

-
Visty 64bit a flashovani v oknech ???
Zdravím prosím o radu mam 64bit visty a co uz jsem zkousel par utilitek na flashovani biosu tak nejdou ptze nejsou pro verzi 64bit...a kdyz jsem zkousel flashnout bios z biosu tak mi to taky nejde
A jeste jsem zkousel flashnout bios na graficke karte asus 8800gts 320mb ta starsi verze a tez mi to nejde
díky
- zombux
- Odborník PCT

Re: Visty 64bit a flashovani v oknech ???
no, my tady ale nemáme věštecký koule abysme věděli na jaký desce to zkoušíš
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Hrouza
- Nováček

-
Ježiš sorryzombux píše:no, my tady ale nemáme věštecký koule abysme věděli na jaký desce to zkoušíš
- zombux
- Odborník PCT

z biosu to musí jít. pokud máš správnej bios a flashku ve fat32, tak to prostě musí jít.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Mě AsusUPDATE na 64bit XP normálně funguje.Hrouza píše:y a co uz jsem zkousel par utilitek na flashovani biosu tak nejdou ptze nejsou pro verzi 64bit...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Hrouza
- Nováček

-
Z toho biosu mi to da na vyber z disku A:\ C:\ a D:\ a i kdyz jsem mel ten bios konkretne verze 2205.bin tak adresar to naslo ale zbytek nikoli.. asi neco delam spatne ale zkusim pohledat ten update od asusu pro 64bit díky

- Hrouza
- Nováček

-
Děkuji Asus UPDATE jede v pořádku ... a psal jsem jeste na forum ohledne graficke karty(dosud nikdo neodpovedel) a flashnuti biosu ale nekde jsem vycetl ze GK nejde flashnout v oknech ale musim v dosu ??? a chci se zeptat zda je nato nejakej program krome editoru biosu pro grafické karty děkuji...Hrouza píše:Z toho biosu mi to da na vyber z disku A:\ C:\ a D:\ a i kdyz jsem mel ten bios konkretne verze 2205.bin tak adresar to naslo ale zbytek nikoli.. asi neco delam spatne ale zkusim pohledat ten update od asusu pro 64bit díky![]()
- Maddogg
- Čestný člen

No já Asus na Vistě už flashovat nezkouším. Asus update mi totiž zahlásil úspěšný flash a po restartu byl konec. O flashování grafik je v toho v sekci graf karet myslím dost, projdi si tam FAQ.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- 6Daemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Naco sa trapit s flashovanim Asusu v oknach, ked ma v biose peknu flash utilitu ktora cita aj usb kluce.
Trosku tazsie sa tam hlada ta spravna mechanika, ale funguje to cele spolahlivo.
Trosku tazsie sa tam hlada ta spravna mechanika, ale funguje to cele spolahlivo.
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
- Shit
- Odborník PCT

Jde to i z woken - zkus WinFox 3 => ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/entertainme ... %203.0.zipHrouza píše:ze GK nejde flashnout v oknech ale musim v dosu ???
P.S.: Já zásadně flashuju MB i VGA z boot. flashdisku.
- Hrouza
- Nováček

-
Jasný dík zkusím to pořesit pres tu flashku a snad to pujdeShit píše:Jde to i z woken - zkus WinFox 3 => ftp://ftp.leadtek.nl/mirror/entertainme ... %203.0.zipHrouza píše:ze GK nejde flashnout v oknech ale musim v dosu ???
P.S.: Já zásadně flashuju MB i VGA z boot. flashdisku.
- Reptile
- Začátečník

Zdravim
mam desku ga-ma790FX-ud5p a visty 64, a použil jsem utilitu @bios na update biosu. Ovšem po nahrání se seknul pc a už nechce nabootovat. Před zamrznutím ještě stihl napsat něco o translating error. Takže předpokladám, že utilita neni rozhodně doladěná. Mohli by mi někdo plís říct co mam teď dělat? Proč nenaběhne automaticky ten záložní druhej bios? zkoušel sem i CLR CMOS a nic.
Děkuji
mam desku ga-ma790FX-ud5p a visty 64, a použil jsem utilitu @bios na update biosu. Ovšem po nahrání se seknul pc a už nechce nabootovat. Před zamrznutím ještě stihl napsat něco o translating error. Takže předpokladám, že utilita neni rozhodně doladěná. Mohli by mi někdo plís říct co mam teď dělat? Proč nenaběhne automaticky ten záložní druhej bios? zkoušel sem i CLR CMOS a nic.
Děkuji
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro