Velký notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Velký notebook

Příspěvek od Red Devil »

Rozpočet :
20000Kč

Velikost :
od 17" výš

Značka nehraje roli(aceru už se snad netřeba bát)

Bude přenášen minimálně

Hry si občas asi zahrát chci,ty novější

Baterie je mi uplně jedno

Širokoúhlý

lcd matné

disk co nejvetsi mechanika ano,BR byt nemusi

Chci na pohled pěkný,nehranatý
Chtěl bych v ceně OS
Aby to trošku hrálo(zvuk)
vzhledově se mě líbí tohle:
http://www.pcmedia.cz/p19827-acer-aspir ... -dc-t4200/

Ale tam asi bude slabsi cpu a lesklý lcd

disck co největší,ram taky,dvoujádro intel(vůbec nevim jak na tom amd je)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Velký notebook

Příspěvek od Don Martinez »

Disk a RAM neřeš, vždycky můžeš koupit větší nebo přikoupit modul... Ten Acer bych ale moc nebral, mezi 17" kouskama najdeš spíš něco s vyšším výkonem, třeba ve vedlejším tématu zmíněnou Toshibu Satellite Pro P300...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tahle toshiba:
http://toshiba.mironet.cz/toshiba-satel ... p+dp89249/
je luxusni,ale lesklý lcd...
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Co je na ni luxusniho? Cela je leskla (i klavesnice), takze jak na ni sahnes, tak vypada jako prase :(
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6Daemon »

Tak tak ... mame ju doma, vyzera velmi pekne, ale clovek sa toho par krat dotkne a je to cele spinave ...
Este je s nou jeden problem, Toshiba je sice spickova znacka medzi notebookmi, ale tato stale mrzne, nikto nevie preco ...
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Zivan píše:Co je na ni luxusniho? Cela je leskla (i klavesnice), takze jak na ni sahnes, tak vypada jako prase :(
No takova navoněná :-)
Ale pro prase jako já,který je schopný zkurvit klávesnici za 1500 sňídaní to asi fakt nebude...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Co třeba tuto:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63238

když pominu,že to je jen 16"
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ten Acer není špatný, ale je skoro stejně lesklý jako ta Toshiba... Klávesnice je vyvedená v takovým pololesku, jenom opěrky pro dlaně jsou z drsnýho plastu, takže bych v tom neviděl moc rozdíl...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

A jak je to u aceru se zarukou ma celosvetovou?
Na aukru jsem nasel kousek co by se me moc líbil 18,4" full HD,nový,ale z německa...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

A co tuten:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000L3V
Líbí se mě tvarově

EDIT Ten EE nema numerickou,nevšim jsem si
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6Daemon »

Chcel si monitor s velkou obrazovkou. Podla mna ma tento slabe rozlisenie 1366x768 ... to je na dnesnu dobu dost malo. Osobne mam MSi GX710 17" 1680*1050 ... na to sa uz celkom fain pozera ...
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

To uz ale nový nesezenu ne?
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6Daemon »

Pozeram tam kde nakupujem ja, nieco obdobne ako mam ja, resp. nastupcu tam maju, no cena je 1000 ecok ... co je dost penazi ... akurat novodobe parametre 17" 4gb ram, bluray a podobne one...

Nechcem robit reklamu, ale daj si www.alza.cz, daj si Notebooky -> Pruvodce Notebooky ... zaskrtaj si fajky co chces a co nie a ono ti to volaco vyhodi, dokonca hore je cenovy slider :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Já koukal,ale nemůžu si pořád vybrat..
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6Daemon »

Vzdy je vsetko otazka penazi ... ja keby som si mohol vybrat znova tak predam svoj MSi a kupim ten Sony Vaio 18" s BD napalovackou co je tam za 1.600 ecok tusim ... iked mi moje MSi sluzi fakt velmi dobre...
Som architekt, rysujem na nom na cestach, preto som chcel full klavesnicu a dobre rozlisenie na velkej obrazovke ...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No a já budu mít jen 20000Kč
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ještě jednou, být tebou přihodím těch 800 korun na tu Toshibu Satellite Pro P300 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62611 o něco levnější je Acer TravelMate 7730G (taky nebude úplně špatnej) - grafický karty nejsou zrovna "trhače asfaltu, ale na nějakou tu hru stačit budou... Jak píše 6Daemon rozlišení 1366 na 768 bodů vážně není nic moc (hlavně na výšku je to tragédie), v týhle cenový teď asi bohužel neseženeš nic s WSXGA+ LCD tak bych bejt tebou bral aspoň 17" notebook s konvenčnějším poměrem stran (16:10) a rozlišením WXGA+ (1400 na 900). Jinak třeba z těch 18,4" laptopů má podle mě jako první smysl Acer Aspire 8730G s WUXGA displejem ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63241 )...
Obrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

To je dobre ze to s rozlisenim vim,doted jsem to ani nesledoval...
A co teda todle,kdybych teda zvysil limit na 22000?

http://www.alza.cz/acer-aspire-8730zg-4 ... 112019.htm
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6Daemon »

Ten nie je az taky zly, ma v pohode parametre no zvacsil si obrazovku na 18,4" a tam by sa hodilo zas ine rozlisenie, navyse nativne ako uvadzaju "Rozlišení: 1680 x 945" ve velice divne ... treba skontrolovat ci nemaju chybu a nema to byt 1680x1050 ... to uz by bola ina kava.
Ako som vravel, ja mam na NB 17" obrazovku pri 1680x1050 a je na nu super pohlad.

edit: skontrolovane na stranke vyrobcu, rozlisenie je uvedene dobre, 1680x945
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Taky jsem koukal děkuju.
Skusím něco splašit z aukra mám doma z aukra už dva FS amilo PI 2530 a esprimo V 5505,oba jsem sehnal celkem slušně,se slušnou zárukou.....
Jěště poprosim,jaká grafika je slušná,po čem koukat?
Stejně už mam přihozeno :-)

http://www.aukro.cz/item639704674_dell_ ... i_web.html

Ikdyž mě asi přehodí a radši bych funglovku...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“