Kedze mi moje Audigy 2 ZS uz v zivote nebude spolahlivo fungovat, som nuteny kupit novu kartu.
Chcel by som co mozno najlepsiu ako sa da, pozeram sa po X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series
Je tam este aj edicia champion, no neviem k comu by mi ten pridavny potenciometer ci co to je bol...
Poradte
Ktoru Creative kartu vybrat?
Moderátor: CageJ
- 6Daemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ktoru Creative kartu vybrat?
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
- Zub
- Začátečník

-
Re: Ktoru Creative kartu vybrat?
vem tu klasickou x-fi za litr, žadny serepeticky kolem to je k nicemu + ty bednicky co jsou k pc stejne vsechny stojej za prd. Ja kdyz zapojim moje HT 5.1 na audigy 2 zs, nebo na audigy 7.1 popripade na stary SB live, zvuk je stale totozny, zmena je jen znat oproti integrovanym zvukovkam na desce.
- 6Daemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ktoru Creative kartu vybrat?
no hej, ja to riesim preto, lebo vo vista x64 nemozem rozbehat 5.1 tak aby hral aj woofer za ziadnych okolnosti ... nefunguju mi origo drivery, ani tie najnovsie, ani pax driver a ani danielK
a preto pozeram po nejakej vyssej serii, lebo ako poznam Creative, pride windows 7 a na tie nizsie sa ako vzdy vykaslu ...
teraz som pozeral predpokladany release driverov na creative.com a len sa mi to potvrdilo ... na tieto vyssie rady uz maju windows 7 beta drivery, pricom na tie nizsie, 1000korunove maju bud v dalsom kvartali alebo termin nepotvrdeny ...
a preto pozeram po nejakej vyssej serii, lebo ako poznam Creative, pride windows 7 a na tie nizsie sa ako vzdy vykaslu ...
teraz som pozeral predpokladany release driverov na creative.com a len sa mi to potvrdilo ... na tieto vyssie rady uz maju windows 7 beta drivery, pricom na tie nizsie, 1000korunove maju bud v dalsom kvartali alebo termin nepotvrdeny ...
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w