Ktoru Creative kartu vybrat?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ktoru Creative kartu vybrat?

Příspěvek od 6Daemon »

Kedze mi moje Audigy 2 ZS uz v zivote nebude spolahlivo fungovat, som nuteny kupit novu kartu.

Chcel by som co mozno najlepsiu ako sa da, pozeram sa po X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series
Je tam este aj edicia champion, no neviem k comu by mi ten pridavny potenciometer ci co to je bol...

Poradte
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: Ktoru Creative kartu vybrat?

Příspěvek od Zub »

vem tu klasickou x-fi za litr, žadny serepeticky kolem to je k nicemu + ty bednicky co jsou k pc stejne vsechny stojej za prd. Ja kdyz zapojim moje HT 5.1 na audigy 2 zs, nebo na audigy 7.1 popripade na stary SB live, zvuk je stale totozny, zmena je jen znat oproti integrovanym zvukovkam na desce.
6Daemon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ktoru Creative kartu vybrat?

Příspěvek od 6Daemon »

no hej, ja to riesim preto, lebo vo vista x64 nemozem rozbehat 5.1 tak aby hral aj woofer za ziadnych okolnosti ... nefunguju mi origo drivery, ani tie najnovsie, ani pax driver a ani danielK

a preto pozeram po nejakej vyssej serii, lebo ako poznam Creative, pride windows 7 a na tie nizsie sa ako vzdy vykaslu ...

teraz som pozeral predpokladany release driverov na creative.com a len sa mi to potvrdilo ... na tieto vyssie rady uz maju windows 7 beta drivery, pricom na tie nizsie, 1000korunove maju bud v dalsom kvartali alebo termin nepotvrdeny ...
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“