Hledáme program pro harmonogram prací/zakázek ??
- Rajce
- Začátečník

-
Hledáme program pro harmonogram prací/zakázek ??
Dobrý den,
jsme drobná firma a pro lepší organizaci sháníme software, v kterém bychom vedli harmonogram zakázek - začátek, konec, jedlotlivé fáze zpracování, pracovníci, kteří na tom v dané fázi pracují, apod. Dalším požadavkem je, aby soft fungoval v lokální síti a všichni uživatelé měli přístup pro přehled a úpravy. Mohli bychom to zadat nějakému programátorovi, ale já se chci dotázat jestli něco takového náhodou už existuje ?
THX
jsme drobná firma a pro lepší organizaci sháníme software, v kterém bychom vedli harmonogram zakázek - začátek, konec, jedlotlivé fáze zpracování, pracovníci, kteří na tom v dané fázi pracují, apod. Dalším požadavkem je, aby soft fungoval v lokální síti a všichni uživatelé měli přístup pro přehled a úpravy. Mohli bychom to zadat nějakému programátorovi, ale já se chci dotázat jestli něco takového náhodou už existuje ?
THX
PC: CPU Core2Duo E6400 (2,13GHz, OC 3,04GHz)+Accelero Freezer Pro 7, MB Gigabyte 965P-DS4, Gigabyte nVidia GTX 260, Kingstone 6144MB DDR2 (800Mhz), Fortron 450W, LCD Dell 2209WA E-IPS
- zombux
- Odborník PCT

Re: Hledáme program pro harmonogram prací/zakázek ??
co třeba MS Business Contact Manager? sdílená databáze u toho není problém
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Trek
- Začátečník

Ten neni spatnej, ale nezapomen ze musis mit Officy Professional, to je velka darda.zombux píše:co třeba MS Business Contact Manager? sdílená databáze u toho není problém
Nejlepsi a nejlevnejsi to bude zadat programatorovi. Pouziji nejakou open source databazi a nevykrvaci na licencich cehokoliv.
PS: podle tech pozadavku je to projekt tak na par dni maximalne
- zombux
- Odborník PCT

Small Business není až tak drsná položkaTrek píše:Ten neni spatnej, ale nezapomen ze musis mit Officy Professional, to je velka darda.
- Trek
- Začátečník

Jo a jo máš rech, zapomněl jsem na tuto sadu.zombux píše: Small Business není až tak drsná položka
A jsi si jist, že to pokryje jejich požadavky?
- zombux
- Odborník PCT

to přesně nevím, zatím tady mám podobnou zakázku a řešíme jestli to je ono (s BCM jsme nikdy nepracovali), zdá se že opravdu ano. samozřejmě tohle je malinko odlišná situace, ale BCM by to mohl zvládnout.
- Trek
- Začátečník

Já bych to asi řešil v MS Accessu + DB server. Práce na jeden večer.
BCM jsem zkoušel, je to pěkné mít zaintegrované v outlooku, ale destabilizuje to strašně outlook pokud není konektivita na db server. Myslím, že snad tehdy když jsem to zkoušel ani nenaběhl outlook pokud nebyla konektivita do db.
BCM jsem zkoušel, je to pěkné mít zaintegrované v outlooku, ale destabilizuje to strašně outlook pokud není konektivita na db server. Myslím, že snad tehdy když jsem to zkoušel ani nenaběhl outlook pokud nebyla konektivita do db.
- Rajce
- Začátečník

-
Díky za návrhy
Ještě k těm produktům MS ..... my využíváme v celé firmě OpenOffice, ale předpokládám správně, že tenhle balík nemá obdobné nástroje?
THX
Tak zatím se asi kloníme k variante zadání programátorovi. Tam je výhoda možností odladění "na míru"
Ještě k těm produktům MS ..... my využíváme v celé firmě OpenOffice, ale předpokládám správně, že tenhle balík nemá obdobné nástroje?
THX
Tak zatím se asi kloníme k variante zadání programátorovi. Tam je výhoda možností odladění "na míru"
PC: CPU Core2Duo E6400 (2,13GHz, OC 3,04GHz)+Accelero Freezer Pro 7, MB Gigabyte 965P-DS4, Gigabyte nVidia GTX 260, Kingstone 6144MB DDR2 (800Mhz), Fortron 450W, LCD Dell 2209WA E-IPS