Vista 64bit

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
kakao
Začátečník
Začátečník

Vista 64bit

Příspěvek od kakao »

Ahoj,zas mám problém.
Když chci něco stáhnou přes noc,tak se chvíli stahuje,ale jak jde PC do spánku,tak se vypne nebo co...musim zmáčknout tlačítko pro zapnutí,jak ho zmáčknu okamžitě najede plochu a pak se vypne...teď jsem zkoušel na pár hodin jet bez spořiče a udělalo to to stejný.U XPček jsem přes noc klidně vypnul monitor,ráno zapnul a bylo to OK,nevíte jak to vyřešit?Není to třeba nějaká funkce,že se PC po nějaké době sám vypně?Ve Vistách se ještě moc nevyznám,tak díky za rady.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Vista 64bit

Příspěvek od zombux »

to je notebook? jinak v ovládacím panelu Mobilní počítač se dá detailně nastavit kdy uspat atd
ignorelist: kremrole a dezoláti
kakao
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kakao »

Je to normální stolní PC.U toho nejde nastavit kdy uspat?

EDIT:myslím že jsem našel ten problém...v ovládacích panelech--->Hlášení a řešení problémů
jsem našel chybu v souboru GSvr.exe zastavení činnosti(časy zastavení se přesně shodují s tím,kdy se zhruba PC mohl vypnout) Neví někdo co ta aplikace dělá,nebo co s tím můžu já udělat?

EDIT:prošel jsem to víc a problém je ten,že na desce mám Dynamic energy saver...zkusim vypnout v BIOSu EIST a uvidim co to udělá.
skunk
Nováček
Nováček

Příspěvek od skunk »

ovládací panely>systém a údržba>možnosti napájení> tam dej nějakej režím např. rovnováha a změnit nastavení plánu kde dáš Převést počítač do režimu spánku na nikdy

prostě režim spánku uplně vypni, nech jen zapnutou funkci vypínat monitor, pc si pak vypneš sám až dostahuješ.
kakao
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kakao »

Tak tohle je to,co jsem chtěl vědět...díky :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“