Ahoj , mam AMD PHenom II X4 955BE , desku MSI 790FX-GD70 k tomu jsem si koupil paměti OCZ DDR III 1600MHz Reaper HPC . Chystam se procesor taktovat tak kupuju novy chladic (protoze boxac rve uz tak dost) Thermalright Ultra-120 eXtreme TRUE Black a jelikoz maji ty Reapery tak vysoky chladic tak se mi tam proste nevlezou . Rozhoduju se mezi
Abych pravdu rekl priklanim se spis k tem OCZ i kdyz teda maji slabsi ten chladic a pri OC si moc nepomuzou ,ale zase nevim jak jsou na tom ty A-Data . Nejake rady ?
A co třeba zkusit Corsairy? Nebo by se taky nevlezly?
Ikdyž, A-Daty taky nevypadajá špatně, ale bojím se, že je ty chladiče neuchladí. Přemýšlel bych spíše o těch Corsairech nebo o volbě jiného chladiče procesoru, který by tolik nezasahoval do slotů pamětí.
Většina RAMek co má chladič topí jak blbé a ty co jej nemají tak jsou na dotek vlažné. A-DATA po osobních velmi špatných zkušenostech už nedoporučuju. Šel bych třeba do Patriotů.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Nicméně , právě jsem měl možnost zkusit si ten Thermalright Ultra-120 eXtreme a me zjisteni je ze kdyz ho nacpu na tuhle desku tak se tam pameti proste nevlezou vubec zadne (at uz s chladicem nebo bez) . Takze ted spis musim vybrat nejaky chladic Je to skoda ten thermalright jsem fakt chtel protoze jeho chladici vykon je bomba ...