Režim spánku - počítač se sám neuspí
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Režim spánku - počítač se sám neuspí
V možnostech napájení jsem si nastavil že po 10 minutách se vypnout pevné disky a monitor, a po 1 hodině se převede do Režimu spánku, ale nikdy se tak nestane. Sestava viz podpis a mám Win XP Profesional SP3. Když dám Start a režim spánku tak je to OK.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Atapi
- Začátečník

Re: Režim spánku - počítač se sám neuspí
Dobrý je vypnout všechny nepotřebný služby a aplikace, mě se třeba nikdy neuspí, dokud nevypnu služby punkbusteru.
//jinak nedávno jsem tady řešil prakticky stejnej problém, ale na nic se nepřišlo... (krome toho co jsem napsal)
//jinak nedávno jsem tady řešil prakticky stejnej problém, ale na nic se nepřišlo... (krome toho co jsem napsal)