HP Officejet 6500: Normal, Draft produkuji vodorovne cary

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
gabo99
Nováček
Nováček

HP Officejet 6500: Normal, Draft produkuji vodorovne cary

Příspěvek od gabo99 »

Zdravim.

Mam multifunkcni zarizeni HP Officejet 6500 E709n a pokud nastavim kvalitu tisku na Normal ​(popripade Draft​), tak u obrazku ​(napr. sloupecky grafu​) je videt vodorovne cary ​- myslim ze vznikaji tym jak se nepresne posune papir a maly kouset to tiskne pres sebe a vznikne tmavsie misto ​- su to carky hrube asi 0.5 milimetra mozno jeste min. Pokud nastavim kvalitu na Best tak je to ok. U draftu by som to jeste pochopil, ale u Normal ma to stve. S kvalitou Normal som jinak spokojny, ale tie cary to uplne znehodnotia. U klasickeho textu neni samozrejme nic videt, jenom tam kde je nejaka vecsia plocha - obrazky, grafy, atd. Cary jsou hodne jemne, ale je ich videt. Neni to nijak nahodny jav - je to pravidelne, asi kazdeho 1.5 centimetra.

Prosim vas, je to normalni?? (aby som vedel ci je to na reklamaci alebo je to vlastnost a musim sa s tym zmierit - bohuzel)

Stara tiskarna HP 920c mi to nedelala ani na draft ​- je pravda, ze tiskla hodne pomaly. Pripada mi to tak, jako keby v tej rychlosti netrafila presne misto dalsieho tisku a tiskla trochu pres predosly radek ​(tiskne asi v 1.5 cm pasech​) ​- ta rychlost je mi k nicemu ked vystup neni pouzitelny. Skousel jsem kalibraci, cisteni tiskovych hlav i jiny papir - nic nezabralo.

Dekuji za odpoved.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“