odregistrace/unregister ICQ účtu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
mara.t
Začátečník
Začátečník

odregistrace/unregister ICQ účtu

Příspěvek od mara.t »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli a kde je v novém icq6,5 tahle možnost. Ve starých verzích byla. Včera mne díky nové 6,5verzi skolaboval počítač a přecházím na jabber. Nicmíně na staé icq číslo mám spoustu "propojení" takže bych ho radši zcela zrušil.
Děkuji
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: odregistrace/unregister ICQ účtu

Příspěvek od tst »

vetsina jabber serveru a klientu ti umoznuje se k icq pripojit pres transport takze nejni treba rusit

sice je to proti licenci pouzivat jineho klienta ale podle vseho icq ucet normalne smazat nejde
just me
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

Jenže to ve starších verzích ICQ šlo. Proto se ptám. Starší verzi nainstlovat nyní nemohu-okamžitě hlásí nutnost instalace novější. Proto bych chtěl vědět kde to je v nové verzi 6,5 :?
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Myslím že v nových to nejde, ale jak psal výše, většina Jabber klientu ti umožňuje se připojit na ICQ protokol. Tak ho nemusíš rušit, ICQ můžeš používat dál, jenom přes jiného klienta
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

to mara.t

Nepochopil sem proc chces rusit icq ucet.
Ja pouzivam porad ICQ 5 a ted sem koukal a tam zadna moznost ruseni uctu neni.
Taky mi neni jasny co myslis tim, ze mas na icq spoustu propojeni...
skunk
Nováček
Nováček

Příspěvek od skunk »

propojení, tím myslel kontakty.
jinak já bych se nejraději taky na icq už dávno vykašlal, jenomže v Čechách kde ho používá většina lidí je icq prostě nutnost.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“