ATI Radeon HD 3850 utáhne procesor?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ATI Radeon HD 3850 utáhne procesor?

Příspěvek od Farock »

Zdravím mám ještě starší grafiku jako je radeon 9600XT samozdřejmě AGP slot a chtěl bych tam vecpat HD 3850 když už.Ale jde o to jestli ji utáhne procesor a dostanu z ní co nejvíc abych zbytečně nevyhodil prachy.Mám procesor AMD Athlon BartonXP 2600+ uvažoval jsem i o 3000+ pokud by ten první nestačil ale jde o to jestli i ta 3000+ tu kartu využije.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: ATI Radeon HD 3850 utáhne procesor?

Příspěvek od zombux »

podle mě to nemá cenu. jednak zbytek sestavy je prostě slabej, a jednak 3850AGP je notoricky problémová sračka.
ignorelist: kremrole a dezoláti
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

tak rozhodně se ti změní limitující komponenta tvého compu. osobně než kupovat novou grafiku bych vzal desku od amd s integrovanou grafikou za 1500,- +cpu od AMD 7750 1500,- + ram 500,- a až budou peníze tak dokoupil novou grafiku.
pokud by jsi měl nějaké dvoujádro tak se ještě nová AGP karta vyplatí... takhle v žádném případě.
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

např tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60795
+
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65014
+
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47736

vylepšení za 2650,- jenž bude mít smysl a na kterém se nové hry na nejnižší rozlišení budou dát hrát (časem pak koupíš novou GK)
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No mě jde o to že ta moje dosluhuje dlouho už nevydrží tipuju tak tam musím něco místo ní vecpat zatím ještě tak rok to musí vydržet tipuju pak koupím zase komplet novej.Mohl bych tam vecpat ui HD 3650 no a nebo pak jen aby to šlapalo radeon 9800pro.
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

tak nemusíš kupovat komplet novej, ta deska zase nemá uplně mizerné integrované grafické jádro (tu 9600 to dotáhne)
a než vrážet 2450,- do HD3850AGP tak to raději koupit novou mobo s ramkama a CPU za 2650,- rozdíl to bude znatelný, cena obdobná... no jak myslíš...
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No neměl jsem namysli zrovna novou ale použitou do těch 1400kč by se dala sehnat ted tu na jednu koukam :).No já mám zakladní desku GA-7Vt600 1934 tedy Gigabyte.Z ramkama jsem na 1024.Kdybych měl kupovat tu desku a procesor a ramky tak tohle bych zase musel vyhodit což by byla asi škoda ne?
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

tohle bych zase musel vyhodit což by byla asi škoda ne?
to prodáš ;-) nějakou pětku z toho dostaneš ;-) pokud ti nevadí jeté komponenty tak se s procesorem jistě dokážeš o pár stovek níž taky dostat. Než kupovat jetou GK to radši jeté CPU + novou desku. Menší šance , že se něco pokazí ;-) A hlavně, budeš mít lepší comp nežli máš teď.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“