Ground Control II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Ground Control II

Příspěvek od Jiri Drak »

Obrázek

Tak ted zkousim tuhle novou strategii a vypada to velmi zajimave. Grafika je fakt hodne povedena (umi i PS 2.0) a ma opravdu velmi detailni modely jednotek. Nestavi se tu zadna zakladna, pouze si kupujete jednotky.
Udelal jsem par screenshotu (kazdy cca 300kB), protoze to fakt vypada skvele a zatim me o i dost bavi, akorat mi chvili trvalo nez jsem si prizpusobil ovladani.
http://www.volny.cz/jiridrak/GCII/screen0000.jpg
http://www.volny.cz/jiridrak/GCII/screen0001.jpg
http://www.volny.cz/jiridrak/GCII/screen0004.jpg
http://www.volny.cz/jiridrak/GCII/screen0007.jpg
http://www.volny.cz/jiridrak/GCII/screen0008.jpg
http://www.volny.cz/jiridrak/GCII/screen0009.jpg
http://www.volny.cz/jiridrak/GCII/screen0010.jpg

Kdyby vam to nestacilo, tak dalsi obrazky a demo najdete tady: http://www.groundcontrol2.com/modules/xoopsgallery/
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jj. recenze na tiscali tva slova potvrzuje. Vypada to na nejlepsi strategii minimalne tohoto leta, atraktivni dokonce i pro me - pro nestratega :wink:

http://games.tiscali.cz/reviews/groundc ... /index.asp
show must go on..
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Oj, vypada to dost dobre....konecne snad nejaka strategie co me chytne....

Jak je to moc narocny???
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
aless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aless »

Tu hru sem myslím ve čtvtek vyskoušel , chvíly mi trvalo než sem pochopil o co v ní jde. MOc sem ji zatim nehrál. Grafika je pěkná ale trochu nepřehledná aspon mi to tak příjde
AMD Opteron 144@2.86GHz , DFI nf4 ULTRA-D@SLI , 1GB kit OCZ PC3200 EL platinum rev2. , Leadtek 6600 256MB, 2x 250GB SAMSUNG SATA2 NCQ RAID 0 , LC Power 550W black, Chieftec DA-01-SLD , LiteON SOHW 1693S.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Nidzo píše:Oj, vypada to dost dobre....konecne snad nejaka strategie co me chytne....
Jak je to moc narocny???
Ja to hraju na 1280x1024 2xAA, 2xAF (4xAA,8xAF uz nejelo tak jak bych si pral - dalsi duvod pro koupi RX800 :xmas: ).

Zatim sem to taky hral jen par hodin, ale kdyz me to zitra neprestane bavit, tak to bude OK.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Jiri Drak píše:
Nidzo píše:Oj, vypada to dost dobre....konecne snad nejaka strategie co me chytne....
Jak je to moc narocny???
Ja to hraju na 1280x1024 2xAA, 2xAF (4xAA,8xAF uz nejelo tak jak bych si pral - dalsi duvod pro koupi RX800 :xmas: ).

Zatim sem to taky hral jen par hodin, ale kdyz me to zitra neprestane bavit, tak to bude OK.
Mno, takze tech 1024x768 + 2AA, 2AF bych mohl dat... :roll:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Strategie ve 3D mi zatím moc nesedí a to byl tento žánr můj nejoblíbenější. Hrozně mi na nich vadí ten nehezký vzhled jednotek, když to přiblížím. GroundControll 2 vypadá nádherně, ale jak vypadá když to nazoomuješ ?
---
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

J X P píše:Strategie ve 3D mi zatím moc nesedí a to byl tento žánr můj nejoblíbenější. Hrozně mi na nich vadí ten nehezký vzhled jednotek, když to přiblížím. GroundControll 2 vypadá nádherně, ale jak vypadá když to nazoomuješ ?
Mrkni se na screen0000.jpg :roll:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ta grafika se mi vubec nelíbí, vyumelkovana, umelá, prosteě strašne škaredá, ale jestli je to herne v pohode, tak bych to zkusil :-)

Dobrych RTSek se ted nejak nedostává, to pak človek prekousne i grafiku, ktera mu vubec nesedí :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Sentenced píše:Ta grafika se mi vubec nelíbí, vyumelkovana, umelá, prosteě strašne škaredá, ale jestli je to herne v pohode, tak bych to zkusil :-)

Dobrych RTSek se ted nejak nedostává, to pak človek prekousne i grafiku, ktera mu vubec nesedí :)
Ono to v pohybu vypada mnohem lepe, staticke obrazky to zkresluji, stahni si demo a uvidis sam :wink:
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Prekvapila me..vymakana hra
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jiri Drak píše:
Sentenced píše:Ta grafika se mi vubec nelíbí, vyumelkovana, umelá, prosteě strašne škaredá, ale jestli je to herne v pohode, tak bych to zkusil :-)

Ono to v pohybu vypada mnohem lepe, staticke obrazky to zkresluji, stahni si demo a uvidis sam :wink:
No to sem prave udelal a proto píšu, že se mi ta grafika vubec nelíbí .... :)
Ale jak rikam - neni to to nejdulezitejsi. Zvlást u RTSky... Herne to vypadá zajímave.
Jiri Drak píše:Ja to hraju na 1280x1024 2xAA, 2xAF (4xAA,8xAF uz nejelo tak jak bych si pral - dalsi duvod pro koupi RX800 :xmas:
A to mezi tema dvema nastaveníma poznáš ve valečný vrave rozdíl ?? :lol:
Myslim, že to je prave dalsi utvrzení v tom - nechat si naše grafiky a počkat s vymenou, než to bude opravdu "nutný" :-) Tahle games bezí jako víno.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Jen potvrzuju že je to vynikající hra co mě chytla.
Hraju zatim na 1024×768 2xAA, 2xAF a ani cuk a u hadru si nevšímám že by blikal.
Vidim to jako strategii nové generace.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

jj super RTS.. zas po delší době něco pořádnýho.. hlavně se těšim jak to poběží na nový grafice :)
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Kufa chlapi,ja si to demo snad taky zahraju... :-D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem tuhle gamesu zkusil a nezaujalo me vubec nic :-)

grafika se mi vůbec nelíbí, se svetem se človek neztotožní, hratelnost nulová (aspon pro me).

Proste velký zklamání.

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak jsem tuto taktickou akci dohral a jsem nadmiru spokojen....

Dokonaly, zivy 3D-engine s perfektni grafikou, jednoducha, ale jinak dobre vypravena, dynamicka kampan a absence zkostnatelych prvku, pro ktere se strategie staly casem tak stereotypnimi, tj. zcela chybi stavba zakladny a tezba surovin a je tomu dobre, nebot zbyva solidne hratelna cistokrevna takticka akce a la "Z" od Bitmap Brothers...ozvuceni je taky na urovni, takze hra, ktera proste pohladi na srdci.

Jinak za Virony se zda kampan zpocatku ponekud nudna, ale pak se to rozjede a poslednich 6 misi je opet skvelych..

Ground Control 2 si jiste zaslouzi Vas cas....

//2 Sent: Jeste to zkus, nebudes litovat :)
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

shadow píše:
//2 Sent: Jeste to zkus, nebudes litovat :)
Snažil jsem se - nešlo to :-)
Vic lidi mi rikalo, ze tahle hra je proste super, me mozna prave vadí to, jak človek nestavi zakladnu, nevychazi ze zadnyho solidniho zakladu, ale rovnou se tam vrhne do bojů :-)

Verim, ze tahle hra je dobrá - ale me bohužel vubec nechytla :-(

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše:me mozna prave vadí to, jak človek nestavi zakladnu, nevychazi ze zadnyho solidniho zakladu, ale rovnou se tam vrhne do bojů :-)

tak prave to se mi libi, jinak bych to zase ja vubec nehral ..ale kazdemu, co ho bavi :)
show must go on..
Zanach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zanach »

taky me to dost solidne chytlo, dokonce se to i na me plechovce solidne hybe ;-)
MSI K8N NEO4 FI, AMD Opteron 144@2492MHz + Arctic-Cooling FREEZER 64 PRO, 2x A Data 512 MB 500Mhz DDR, Radeon 1950GT 512MB, Seagate Barracuda 7200.9 160 GB, 7200.11 500GB Logitech MOMO racing wheel
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“