XP-Hudební složka-Přehrát vše-nastaveni vlastního přehrávače
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Misteryyy
- Žlutá karta

-
XP-Hudební složka-Přehrát vše-nastaveni vlastního přehrávače
Ahoj,
mám dotaz. Když v XP otevřu složku s mp3, tak po levé straně je nabídka Přehrát vše, která by měla vzít všechny soubory ve složce a naládovat je do přehrávače. Problém je v tom, že když jsem měl winamp nebo windows media player, tak to fungovalo.
Pořidil jsem si foobar2000 a nejde to. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte jak si to explicitně nastavit na jakýkoli přehrávač? Díky za informace Misteryy
mám dotaz. Když v XP otevřu složku s mp3, tak po levé straně je nabídka Přehrát vše, která by měla vzít všechny soubory ve složce a naládovat je do přehrávače. Problém je v tom, že když jsem měl winamp nebo windows media player, tak to fungovalo.
Pořidil jsem si foobar2000 a nejde to. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte jak si to explicitně nastavit na jakýkoli přehrávač? Díky za informace Misteryy
- Kajry
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: XP-Hudební složka-Přehrát vše-nastaveni vlastního přehrávače
A máš jako výchozí přehravač pro mp3 nastavený ten přehravač který chceš?
- Misteryyy
- Žlutá karta

-
jj, mám
. Už jsem něco našel na http://windowsxp.mvps.org/playall.htm, mohlo by se jednat o nějakej zmatek v registru, či co. Prozatím jse to vzdal
.
- Maranov
- Mírně pokročilý

Foobar hlavně nefunguje jako obyč přehrávač souborů, ale přidávají se do něj soubory z jeho knihovny.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
- zombux
- Odborník PCT

to není přesné, funguje stejně jako jakýkoli jiný přehrávač s knihovnou - umí přehrávat soubory z knihovny a samozřejmě i soubory mimo knihovnu otevřené přímo.Maranov píše:Foobar hlavně nefunguje jako obyč přehrávač souborů, ale přidávají se do něj soubory z jeho knihovny.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Maranov
- Mírně pokročilý

Fajn.
Foobar hlavně primárně nefunguje jako obyč přehrávač souborů, ale přidávají se do něj soubory z jeho knihovny.
Foobar hlavně primárně nefunguje jako obyč přehrávač souborů, ale přidávají se do něj soubory z jeho knihovny.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
- Misteryyy
- Žlutá karta

-
Jo pirmarne nefungoval. Proto jsem ho asocioval s hudebnima soubora, ale v tom problem neni. Vypada to na chybu v registrech. Ted uz mi nefunguje ani, kdyz uznacim vsechny hudebni soubory a dam prehrat vse. Az budu mit trochu vic casu, tak zjistim duvod nebo preinstaluju celej pocitac