MSI ovladace (detonatory) na nonMSI kartu
Moderátoři: morke, Walker1134
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MSI ovladace (detonatory) na nonMSI kartu
Cus lidi
Chtel bych se zeptat zdali je mozne dat msi ovladace ka jinou kartu nez je msi? nemuze se karta nejak "poskodit"?jde mi o to ze jsem videl u kamosa a msi ovladace meli par zajimavejch veci ktere v mem prolinkovi nebyly.
predem dik za odpoved
Chtel bych se zeptat zdali je mozne dat msi ovladace ka jinou kartu nez je msi? nemuze se karta nejak "poskodit"?jde mi o to ze jsem videl u kamosa a msi ovladace meli par zajimavejch veci ktere v mem prolinkovi nebyly.
predem dik za odpoved
0118 999 881 999 119 7253
- Shit
- Odborník PCT

Dát je tam můžeš, ale jestli pojede třeba DOT - těžko říct, ale asi jo
. V každém případě kartu nepoškodíš
Jenom poznámka. Pokud je budeš chtít odinstalovat a zbavit se těch MSI doplňků, tak normálně je odinstaluješ z ovl.panelů a pak v instal.adresáři driverů od MSI je uninstal.soubor MSIUINS.exe (nebo nějak tak), který Ti odinstalí to navíc, co maj MSI drivery v sobě. 
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
cool.user píše:bohuzel jen 3d a 2d zaroven, no proste jako stare klasicke taktovani, a nerad bych tu karu zbytecne honil kdyz jsem ve winechbigbalu píše: ale to snad jde i pod ovladači nebo rivatunerem, ne?
ale třeba pod rivatunerem jde nastavit zvlášť takt pod 2D a 3D, ne? alespoň mi to předtím na FX5700 šlo
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zkusim to, ale mam dojem ze u me to neslo, mozna ze s novejsi verzi to pojedebigbalu píše:cool.user píše: bohuzel jen 3d a 2d zaroven, no proste jako stare klasicke taktovani, a nerad bych tu karu zbytecne honil kdyz jsem ve winech
ale třeba pod rivatunerem jde nastavit zvlášť takt pod 2D a 3D, ne? alespoň mi to předtím na FX5700 šlo
//edit:negativni stale jen moznos taktovat jadro a pameti ale 2da 3d rezim nikde
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
cool.user píše:odzkouseno, negativnibigbalu píše:hmm, divné, zkus projít všechny záložky, mám pocit že to nastavení frekvencí ve 2D někde je a pokud ne, tak zkus ty MSI drivery a uvidíš
sakra
no a nikdo jiný už nic neví, mi už docházejí možnosti, mě to šlo a nic jiného jsem nezkoušel, když jsem měl FX5700. No snad ti někdo poradí, přeju ti to
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmmm no taky je tady jeste moznost ze to musi podporovat primo ta karta kdo vibigbalu píše:cool.user píše: odzkouseno, negativni
sakra![]()
no a nikdo jiný už nic neví, mi už docházejí možnosti, mě to šlo a nic jiného jsem nezkoušel, když jsem měl FX5700. No snad ti někdo poradí, přeju ti to![]()
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

A přímo z origo driveru? http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1028
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: