WD 3200AAKS nenabieha...

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Marcelino
Začátečník
Začátečník

WD 3200AAKS nenabieha...

Příspěvek od Marcelino »

zdravim, takze zda sa ze po 12rokoch, co doma pouzivam PC mi po prvý krát naozaj skapal HDD 8-S
disk pri starte PC hlasno cvakne, potom zabzuci , zas cvakne a takto dookola si 3krát a neobjaví sa v úvodnom výpise z BIOS-u. Nabehne mi len druhý disk WD6400, kde je aj nainstalovany system.
Snazil som sa to tu prehladat tak v rychlosti , ale nenasiel som tu podobné chybné chovanie HDD.
Vie mi niekto poradit, ci sa s tým dá niečo urobiť, vyskúšať, alebo ho mám vyhodiť a oželieť tých pár filmov, co som tam mal stiahnuté z kamery...

doteraz som ani nechcel verit tým vysokým číslam poruchovosti HDD, ked ani mne ani nikomu z rodiny, ktorým som za tých 12 rokov poskladal PC sa nikdy HD nepokazil (az na jeden zdroj Eurocase a jednu DDRAM pamät)... vsetky komponenty stacili skor moralne zastarat a boli vymenené, nez by sa pokazili...
Asus K8V-XE; Sempron64 2800+@2GHz; pasiv Tt SilentTower, 2x512MB DDR400; MSI X1950Pro Pasiv; WD SE16 250GB SATAII stiseny v Scythe SQD-1000; Teac DV516D; Teac W552; DVDRW Samsung183A Sata, SeasonicS12 380W, Noctua NF-S12@5V, Eizo L568;...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“