zdravim, na zaklade mnohych pozitivnych recenzii som sa rozhodol pre tento zdroj do noveho pocitaca. Zial moje ocakavania na tichy chod z daleka nesplna (naozaj nie je tichy tak ako deklaruju mnohe recenzie - mozno iba zly kus). Chcel by som pre to ventilator v zdroji vymenit. V jednej z recenzii, kde zdroj aj otvarali som si vsak vsimol, ze ventilator ma atypicke 2-fazove napajanie (4-pin konektor). Preto som sa chcel spytat (este pred tym, ako rozmontujem masinu), ci sa zdroj rozbehne aj ked zapojim ventilator iba do nejakeho molexu v skrini a nie priamo do napjania na zdroji, kedze to je trocha nestandarne s tymi styrmi konektormi.
http://www.hardwaresecrets.com/article/551/2
Vymena ventilatora Enermax Modu82+ 525W
Moderátor: morke
- Dexter666
- Nováček

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Vymena ventilatora Enermax Modu82+ 525W
pujde, ale nebude regulovanej. imho je nesmysl menit u novyho zdroje fan. za ztratu zaruky to rozhodne nestoji. a nechapu, ze si neporidis poradnou case, odhlucnovaci set... nic bys neslysel 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak zkus sehnat nějaký FAN s PWM regulací, mělo by to jít zapojit snad. BTW zkus to reklamovat, že máš hlučný větrák... Nebo si kup FAN s termoregulací, zapoj klasicky do desky a mělo by to být OK
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
imho pochybuji ze ten vetrak nejak extreme rve, spis je majitel radoby audiofilni tichofil, na to se rma nevztahuje