seagate 20GB 5400rpm U-ata 66 nechodi s Maxtor Diamond MAX8

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Houmi
Začátečník
Začátečník

seagate 20GB 5400rpm U-ata 66 nechodi s Maxtor Diamond MAX8

Příspěvek od Houmi »

Nedari se mi rozchodit na jedne ksande stary 20GB seagate (asi 5400 rpm, u-ata 66 - nevim presne oznaceni, neni to v mem kompu a nemam ho tu ted po ruce) s Maxtorem Diamond MAX8 40GB u-ata 133. Maxtor je na konci jako master a seagate uprostred jako slave. Vyzkousel jsem vsechny mozne i nemozne kombinace jumperu a ani tuk, v biosu to ten seagate proste nevidi. kdyz ho pichnu k vypalovacce na druhou ksandu, tak bezi v pohode jako master i jako slave. MB je msi KT4V. Mate nekdo nejaky napad jak to resit? Jo ale neradte mi prosim at ho necham u te vypalovacky, tam je uz dvd. :-) diky
H.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no, může být že to v dané kombinaci disků a IDE řadiče ani vyřešit nejde - nekompatibilita - už jsem něco podobného nejen viděl, ale zažil i osobně
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Přesně jak píše Pavel, některé disky spolu prostě na kšandě nejdou, taky už sem to zažil (a mám pocit, že to byla taky nějaká kombinace seagate - maxtor, ale to už je dost dlouho)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“