Proč VMP nepřehraje soubor
- Petula00
- Nováček

-
Proč VMP nepřehraje soubor
Zdravím. Po reinstalaci mi VMP nepřehraje soubory které dostanu z venku po internetu(mail) ale věci které mám uložené v PC bere normálně.Tohle mi to ukáže na obrazovce. ..Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor.Je-li soubor umístěn v internetu,připojte se k internetu.Je-li soubor um ístěn ve vyměnitelné kartě vložte tuto kartu...Přitom připojen jsem.Na jiném PC které mám dom je to v pohodě.Zřejmě je potřeba něco nawstavit v konfiguraci ale nevím co.Už jsem zkoušel nastavovat v ..Přístup a nasatavení programů...a je to stejné.(Nastavení mám jako na druhém PC).Zřejmě je někde ještě něco k nastavení o čem nevím.Poradíte?
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč VMP nepřehraje soubor
A co máš za prohlížeč? Mi to dělá taky když mám Operu tak některé videa to nepřehraje, když to dám přes IE tak to faká.
Edit:\\ Mi nepřehraje WMP třeba online rádio. žádné a ani v jednom prohlížeči. Opera, FF IE Chrome
Edit:\\ Mi nepřehraje WMP třeba online rádio. žádné a ani v jednom prohlížeči. Opera, FF IE Chrome
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Petula00
- Nováček

-
Mám sice nainstalovaný Fairfoxce a operu ale jako výchozí je IE.
- Petula00
- Nováček

-
Ještě doplním.Když si to z mailu uložím do PC tak to pak přehraje.Je to ale zdlouhavý.
- facility
- Začátečník

-
Je to v Opere ..nastroje>spravca uctov>ucet@>upravit>prichodzi>vybrat moznost "Zpristupnit vsetky spravy pre pracu bez pripojenia">OK>potvrdit stiahnutie vsetkych sprav do PC.
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship