PROBLEM Nemozem vymazat svoju spravu !

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Odpovědět
SLAMA
Začátečník
Začátečník

PROBLEM Nemozem vymazat svoju spravu !

Příspěvek od SLAMA »

Nechtiac som napisal 2x to iste a tak som chcel jednu tu spravu zmazat ale mi to nejde :x . Je to v sekcii HRY A ZABAVA a tema bola nieco o Fallout bolo to aj s hlasovaním. Napisalo mi ze nemozem zmazat tu spravu lebo nie je moja ale ona je moja :? .
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

vidím tam jen jeden tvůj příspěvek :?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: PROBLEM Nemozem vymazat svoju spravu !

Příspěvek od Sentenced »

SLAMA píše:Nechtiac som napisal 2x to iste a tak som chcel jednu tu spravu zmazat ale mi to nejde :x . Je to v sekcii HRY A ZABAVA a tema bola nieco o Fallout bolo to aj s hlasovaním. Napisalo mi ze nemozem zmazat tu spravu lebo nie je moja ale ona je moja :? .
Občas se to stane.

Druhou zpravu jsem vymazal, vše je o.k. :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

mě zase trápí, že napíšu koninu, kterou za minutu opravím, mezitím to ale někdo odcituje a moje kokotina zůstane na fóru navždy
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman(CZE) píše:mě zase trápí, že napíšu koninu, kterou za minutu opravím, mezitím to ale někdo odcituje a moje kokotina zůstane na fóru navždy
To už pak jedine napsat modovi dany sekce aby i citaci upravil, pokud uz se na to nerozjela velká diskuze a neznamenalo by to ji kompletne prekopat. Občas se to da jeste zachranit a osvobodit človeka od "šíření bludů" - to se stane každýmu :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: PROBLEM Nemozem vymazat svoju spravu !

Příspěvek od -HoNY- »

SLAMA píše:Nechtiac som napisal 2x to iste a tak som chcel jednu tu spravu zmazat ale mi to nejde :x . Je to v sekcii HRY A ZABAVA a tema bola nieco o Fallout bolo to aj s hlasovaním. Napisalo mi ze nemozem zmazat tu spravu lebo nie je moja ale ona je moja :? .
Mě se občas stane to samý, ale jdna de smazat a druhá ne. Tak zmáčknu 2x tlačítko zpět (tak abych se vrátil do diskuze) a jdou smazat obě. Připadá mi to divný :?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Double post se obcas stane - resenim je bud smazat posledni (tj. tu druhou) zpravu a nebo napsat nejakemu modovi/adminovi at ji smaze.

Napsana zprava jde smazat jen do te doby, dokud je posledni... pokud uz pod ni nekdo dalsi zareagoval, tak lze jen upravovat.

Opravovat citace opravdu mohou jen modi a admini, menit totiz cizi zpravu neni - z pochopitelnych duvodu, mozne, byt obsahuje vasi citaci.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

A co gdyby se mohla upravovat ta citace? 8)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dr Meduza píše:A co gdyby se mohla upravovat ta citace? 8)
to nejde. fórum zapisuje citaci jako kus zprávy, můžeš tam napsat koho chceš, tohle nezávisí na tom kdo je autor citace...
uplny magor píše:blebleble gegege
:wink:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

zombux píše:
Dr Meduza píše:A co gdyby se mohla upravovat ta citace? 8)
to nejde. fórum zapisuje citaci jako kus zprávy, můžeš tam napsat koho chceš, tohle nezávisí na tom kdo je autor citace...
By se to mohlo vodkazovat na cast textu nakyho prispevku pak by to slo :twisted:
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

Dr Meduza píše:
zombux píše: to nejde. fórum zapisuje citaci jako kus zprávy, můžeš tam napsat koho chceš, tohle nezávisí na tom kdo je autor citace...
By se to mohlo vodkazovat na cast textu nakyho prispevku pak by to slo :twisted:
to by slo dost ztuha protoze pri zmene prispevku by se muselo kontrolovat zda se na to nekdo neodvolava, zda nedoslo k zmene delky odkazovane casti atd... Nicmene iniciative se meze nekladou, napis a posli patch. Otestujeme a pripadne nasadime.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

To by mi trvalo tak cely prazdniny :oops:
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“