Občas se to stane.SLAMA píše:Nechtiac som napisal 2x to iste a tak som chcel jednu tu spravu zmazat ale mi to nejde. Je to v sekcii HRY A ZABAVA a tema bola nieco o Fallout bolo to aj s hlasovaním. Napisalo mi ze nemozem zmazat tu spravu lebo nie je moja ale ona je moja
.
To už pak jedine napsat modovi dany sekce aby i citaci upravil, pokud uz se na to nerozjela velká diskuze a neznamenalo by to ji kompletne prekopat. Občas se to da jeste zachranit a osvobodit človeka od "šíření bludů" - to se stane každýmuSlezman(CZE) píše:mě zase trápí, že napíšu koninu, kterou za minutu opravím, mezitím to ale někdo odcituje a moje kokotina zůstane na fóru navždy
Mě se občas stane to samý, ale jdna de smazat a druhá ne. Tak zmáčknu 2x tlačítko zpět (tak abych se vrátil do diskuze) a jdou smazat obě. Připadá mi to divnýSLAMA píše:Nechtiac som napisal 2x to iste a tak som chcel jednu tu spravu zmazat ale mi to nejde. Je to v sekcii HRY A ZABAVA a tema bola nieco o Fallout bolo to aj s hlasovaním. Napisalo mi ze nemozem zmazat tu spravu lebo nie je moja ale ona je moja
.
to nejde. fórum zapisuje citaci jako kus zprávy, můžeš tam napsat koho chceš, tohle nezávisí na tom kdo je autor citace...Dr Meduza píše:A co gdyby se mohla upravovat ta citace?
uplny magor píše:blebleble gegege
By se to mohlo vodkazovat na cast textu nakyho prispevku pak by to slozombux píše:to nejde. fórum zapisuje citaci jako kus zprávy, můžeš tam napsat koho chceš, tohle nezávisí na tom kdo je autor citace...Dr Meduza píše:A co gdyby se mohla upravovat ta citace?
to by slo dost ztuha protoze pri zmene prispevku by se muselo kontrolovat zda se na to nekdo neodvolava, zda nedoslo k zmene delky odkazovane casti atd... Nicmene iniciative se meze nekladou, napis a posli patch. Otestujeme a pripadne nasadime.Dr Meduza píše:By se to mohlo vodkazovat na cast textu nakyho prispevku pak by to slozombux píše: to nejde. fórum zapisuje citaci jako kus zprávy, můžeš tam napsat koho chceš, tohle nezávisí na tom kdo je autor citace...