Compal KHLB2 - monitoring teplot GPU
Moderátor: Don
- PanChytrak
- Nováček
-
Compal KHLB2 - monitoring teplot GPU
Nazdar, mám notebook compal KHLB2 s graf. kartou ATI HD4650 (mobilni verze s 512 MB DDR3) a potřeboval bych nějaký prográmek na monitoring teplot GPU. Catalyst Control Center nic neukazuje (verze 9.6 upravená prográmkem mobility modder). Ati tray tools ani ATI tools nejdou. Co jsem koukal tak to možná bude tím, že už to jsou dost zastaralé programy. Riva tuner také nefunguje, nejde třeba ani Everest. Jediný program který mi teploty ukazoval byl GPU-Z, ale četl jsem že prý ukazuje dost nepřesně a to klidně i o 8°C. Nevíte někdo o nějakém jiném prográmku, který by ukazoval teploty GPU a dalo se na něj spolehnout? Dobré by bylo kdyby ještě podporoval zápis do logu. Možná pomůže nový catalyst až vyjde, snad by mohl nativně podporovat mojí GPU a s tím spojený i monitoring, ale tomu moc nevěřím, protože přeci jen se jedná o mobilní verzi. Díky
- maseer2
- Nováček
-
Re: Compal KHLB2 - monitoring teplot GPU
ahoj! bohuzel ti neporadim s monitoringem teplot GPU tveho Compalu, ale zato bych potreboval radu od tebe zvazuji koupi toho sameho notebooku co mas ty pres NotebookZone.cz a vzhledem k tomu, ze o nem skoro nikde nic nepisou tak nevim, jestli je to dobra ci spatna volba.. pisou o nem jenom na notebookcheck.com , kde kritizuji predevsim displej - spatny kontrast a hrozne pozorovaci uhly.. mohl bys prosim poradit.. je to skutecne s tim displejem tak spatne? a co dalsi veci? vydrz baterie, klavesnice, celkove zpracovani, vykon... predem diky za odpoved