Adobe Premiere HDTV velikost videa

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
ivomir
Začátečník
Začátečník

Adobe Premiere HDTV velikost videa

Příspěvek od ivomir »

bojuji s problemem velkych souboru po exportu z premiery (CS4).
Exportuju do .MP4 H.264 vše OK, dělám to už leta. Ale nikdy jsem neexportoval větší videosoubory jak 4,5GB.
Nyní ano a tady je problém. Doexportuju video, má třeba 5giga. Když ho dám pak přehrát, tak jede jede, ale jakmile to přehrává zhruba někde kolem té velikosti 4,5GB, tak se video sekne a už nejede. Jede jenom zvuk ale obraz už je jenom poslední slide.
Filesystém mám NTFS takže tohle fakt nechápu.
Ověřil jsem to na dvou různých projektech a vždy stejné.
I kydž osekám ty scény, u kterých se to sekne, tak se to pak sekne zase u jiné scény, ale přibližně v tom stejném čase.
prosím pomoooooooooc
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
ivomir
Začátečník
Začátečník

Re: Adobe Premiere HDTV velikost videa

Příspěvek od ivomir »

PS: tu chybu to udělá při exportu, není to přehrávačem ani kodekem (těch jsem zkusil víc).
I když to natáhnu znova ten vyexportovanej soubor do premiery tak je taky kolem těch 4,5giga koruptnutej.
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“