Rozměry jsou: šířka 11cm, výška 5cm a délak libovolná, v mém případě, by to bylo asi 25-30cm...lamely jsou z hliníku a trubky měděnné s průměrem 2cm...
Foto: Je to ta OR-J2

Moderátor: morke

Me to pripadalo dost podobne tomu co vyrabi likovStoobi píše:Notak vzdálenost mezi žebry nevím a jsou to otopné registry, který se používaj k vytápění bytů pod okny...viz foto:

Podle me si nepomuzes, vymenik je mensi.Pokud ti nejde vylozene o rozmery popr o vzhled nema to smysl. Navic rozmer 110mm se neda rozumne ofukovat 120 ventilatorem.Stoobi píše:No jsem s nima domluvenej, že by mi nechali jakou koli délku, takže to by nebyl problém, ale jde mi o to, jestli bude účinější než 120ka...
Přeci jen 2 trubky a hlavně žebra jsou od sebe 6mm, co ty na to Jafido?

Jedinou vyhodou je ,ze ti nebude priskrcovat okruh jako S120, je lepsi mit konstantni rozmery trubek a hadic, rozsirovanim potrubi si nijak nepomuzes.Stoobi píše:No právě, ale zase tenhle rozměr by mi vyhovoval, ale raději bych širší...ale zase když ty trubky jsou tak tlustý, tak tam voda poteče pomalu a bude se dobře ochlazovat ne?

Dobře, tak jinak, kterej by sis ty vybral? S jakým bych podle tebe mohl dosáhnout lepších výsledků?Jafido píše:Jedinou vyhodou je ,ze ti nebude priskrcovat okruh jako S120, je lepsi mit konstantni rozmery trubek a hadic, rozsirovanim potrubi si nijak nepomuzes.Stoobi píše:No právě, ale zase tenhle rozměr by mi vyhovoval, ale raději bych širší...ale zase když ty trubky jsou tak tlustý, tak tam voda poteče pomalu a bude se dobře ochlazovat ne?

Pokud by jsi chtel externi vymenik bez fanu je tohle hodne dobre, ma to dobrou vzdalenost zeber tzn 6mm. Ja osobne bych vzal ten 20*5 *60 a primontoval ho na horni kryt casu. na pasivni chlazeni je to dostacujici velikost a pokud vymenik potahnes pletivem (popr necim podobnym) melo by to vypadat dost dobre.Stoobi píše:Tak to vypadá, že ho vezmu, ještě čekám jaká bude cena pi tý délce, ale asi jo...
ptal jsem se Ertyho a on říkal, že by ho vzal, tak snad tomu rozumí víc než já..

No chtěl bych raději tu délku 30cm a dal bych ho do casu a na něj dva 12fany...to by šlo, ne?Jafido píše:Pokud by jsi chtel externi vymenik bez fanu je tohle hodne dobre, ma to dobrou vzdalenost zeber tzn 6mm. Ja osobne bych vzal ten 20*5 *60 a primontoval ho na horni kryt casu. na pasivni chlazeni je to dostacujici velikost a pokud vymenik potahnes pletivem (popr necim podobnym) melo by to vypadat dost dobre.Stoobi píše:Tak to vypadá, že ho vezmu, ještě čekám jaká bude cena pi tý délce, ale asi jo...
ptal jsem se Ertyho a on říkal, že by ho vzal, tak snad tomu rozumí víc než já..

Jasne ze slo.bude to mit cca 50 zeber coz je dostatecne i na chlazeni vykonneho systemuStoobi píše:No chtěl bych raději tu délku 30cm a dal bych ho do casu a na něj dva 12fany...to by šlo, ne?Jafido píše: Pokud by jsi chtel externi vymenik bez fanu je tohle hodne dobre, ma to dobrou vzdalenost zeber tzn 6mm. Ja osobne bych vzal ten 20*5 *60 a primontoval ho na horni kryt casu. na pasivni chlazeni je to dostacujici velikost a pokud vymenik potahnes pletivem (popr necim podobnym) melo by to vypadat dost dobre.

www.likov.czLilith píše:kde se da op tim dovedet vice informaci a pripadne to objednat? Diky