Dneska mi jeden týpek, co odjíždí z republiky nabídl tenhle kousek, který koupil 5.6.2009 v Electro worldu za 26.500 kč a potřebuje se ho zbavit ... Jelikož mě to totálně zaskočilo a zároveň zaujalo, tak se ptám na váš názor.. Je to za ty peníze dobrá koupě nebo si radši koupit svůj vlastní? (do 15 000) Já totiž notebook nikdy nekupoval a navíc teď vůbec nesleduji denní v téhle oblasti, takže jsem trochu mimo.
Můj názor je zatím tohle - Nemám moc dobré zkušenosti s Acery; vadí ta modrá barva krytu ; je sice měsíc starý, ale přeci jen z druhé ruky; vadí mi docela velká váha + pro mě zbytečně velký display (na filmy atd mám svůj stolní PC) - chtěl bych ho totiž nosit do školy. Výkon vypadá v pohodě a v porovnání s notebooky kolem 15 000 je to dobrá volba.. Celkově jsem zatím spíš proti.
PS: Potřebuje vědět jasnou odpověď do zítřka 10h, tak se snad najde někdo, kdo se v nb vyzná a poradí. Dík.
Vyplatí se koupit Acer Aspire 8935G-654G32MN za 14 000 Kč?
Moderátor: Don
- Fak-Ju
- Nováček
-
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyplatí se koupit Acer Aspire 8935G-654G32MN za 14 000 Kč?
pokud v tom neni zadne "ALE", tak je to dobra koupe - ovsem pokud ti nevadi, ze je to ohromna tezka krava...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC