Firewall ZoneAlarm Pro-problém
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Firewall ZoneAlarm Pro-problém
Dobrý den už několik let používám Zone Alarm Pro (a pravidelně aktualizuji). Doma mám 3 PC, který jsou sesíťovaný routerem+připojení přes router k netu...
Vše vždy fungovalo na jedničku, i po reinstalu win (xp i Vista).
Teď jsem však udělal reinstal vist (důvod=nová deska) a nastal problém-nemůžu se připojit k internetu-net funguje vždy jen po restartu asi minutu a pak konec-buď se visty připojí jen k routeru(podle ikonky), ale nedostanu se ani do jeho nastavení, nebo ukazují, že jsem připojen k internetu, ale ten stejně nejde. I když vypnu Zone Alarm, tak nic. Byl jsem nucen Zone alarm odinstalovat. Nevíte co s tím...
P.S.:Verze Zone alarmu byla: ZoneAlarm PRO v8.0.400.020
Vše vždy fungovalo na jedničku, i po reinstalu win (xp i Vista).
Teď jsem však udělal reinstal vist (důvod=nová deska) a nastal problém-nemůžu se připojit k internetu-net funguje vždy jen po restartu asi minutu a pak konec-buď se visty připojí jen k routeru(podle ikonky), ale nedostanu se ani do jeho nastavení, nebo ukazují, že jsem připojen k internetu, ale ten stejně nejde. I když vypnu Zone Alarm, tak nic. Byl jsem nucen Zone alarm odinstalovat. Nevíte co s tím...
P.S.:Verze Zone alarmu byla: ZoneAlarm PRO v8.0.400.020
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Firewall ZoneAlarm Pro-problém
No tak jestli ti to nejede ani kdyz vypnes zonealarm tak to asi nebude problem firewallu 
Co mas v prohlizeci udalosti?
Co mas v prohlizeci udalosti?
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
No když jsem neměl nainstalovanej Zone Alarm, tak internet OK, Když jsem ZA nainstaloval, tak Internet funguje asi tak minutu po startu win a pak se vš tváři, že jsem připojené, ale internet nejde, nebo se to jen připojí k routeru a dál ne.
Když jsem ZA odinstaloval, tak vše ok. Zkusil jsem ho ještě jednou a to samé...
No nic zvláštního, jen:
-v záložce Protokoly systému-Zabezpečení je tato chyba:
Když jsem ZA odinstaloval, tak vše ok. Zkusil jsem ho ještě jednou a to samé...
No nic zvláštního, jen:
-v záložce Protokoly systému-Zabezpečení je tato chyba:
Protokoly systému-Systém:Bráně Windows Firewall se nepodařilo oznámit uživateli, že zabránila aplikaci přijímat příchozí připojení v síti.
Kód chyby: 2
Nebylo možno obnovit adresu počítače ze sítě (ze serveru DHCP) pro síťovou kartu s adresou 001D7D0A0D48. Došlo k následující chybě:
Časový limit semaforu vypršel.. Počítač se bude pokoušet získat síťovou adresu samostatně ze serveru DHCP.
Prohledávač vyvolal v síti \Device\NetBT_Tcpip_{FEF8E66B-2DE1-46AB-BA14-871F56B8C96E} volby, protože hlavní prohledávač byl zastaven.
Prostředí NDF (Network Diagnostics Framework) se nezdařilo provést následující opravu:
Možnost opravy: Automaticky získat nová nastavení IP pro síťový adaptér Připojení k místní síti
Identifikátor GUID opravy: {fd3dbbc9-877f-4b96-bb3b-0dc95d657057}
Stav služby TrueVector Internet Monitor byl změněn na: Zastaveno
- facility
- Začátečník

-
instaloval si od zakladky CD sietove ovladace ?
skusal si laborovat z poslednymi zo stranok http://www.station-drivers.com/
skusal si laborovat z poslednymi zo stranok http://www.station-drivers.com/
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, instaloval nejnovější. Síťovka bez problémů funguje. Internet běhá max. rychlostí, co poskytuje poskytovatel netu. Problém nastane pouze když tam dám zone alarm, ale i sním net funguje asi minutu..
EDIT!!: Tak teď jsem se podíval do správce zařízení a je vykřičník u ISATAP (kod 10) nelze spustit, ale ovladače jsou nainstalované i k tomu...
-možná to je pozůstatek po ZA, když už jsem zkoušel všechny možnosti a kliknul jsem i na ip6 protocol...
EDIT!!: Tak teď jsem se podíval do správce zařízení a je vykřičník u ISATAP (kod 10) nelze spustit, ale ovladače jsou nainstalované i k tomu...
-možná to je pozůstatek po ZA, když už jsem zkoušel všechny možnosti a kliknul jsem i na ip6 protocol...
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dal ZA poslední šanci a nainstaloval ho.- Hrál jsem si s tím asi 3 hodiny a nic. Internet vždy funguje asi minutu a pak musím dát v Centru sítí a sdílení možnost opravit-resetovat síťový adaptér, pak jde zase internet asi půl minuty a znova...
V ZA jsem snad zkusil každou položku a nic. V prohlížeči událostí-protokoly systému windows-Systém se zobrazjí tyto chyby, který s tím na 99% souvisí:

V ZA jsem snad zkusil každou položku a nic. V prohlížeči událostí-protokoly systému windows-Systém se zobrazjí tyto chyby, který s tím na 99% souvisí:
Klient NTP nemohl nastavit ruční druhou stranu jako zdroj času v důsledku chyby překladu názvu DNS u time.windows.com,0x9. Klient NTP bude pokus opakovat za 15 minut a poté interval mezi dalšími pokusy zdvojnásobí. Došlo k následující chybě: Není znám žádný takový hostitel. (0x80072AF9)
Takže se budu muset s ZA po 6 spokojených letech rozloučit...Nebylo možno obnovit adresu počítače ze sítě (ze serveru DHCP) pro síťovou kartu s adresou 001D7D0A0D48. Došlo k následující chybě:
Časový limit semaforu vypršel.. Počítač se bude pokoušet získat síťovou adresu samostatně ze serveru DHCP.
- xxsawer
- Začátečník

-
Hm a mas updatovanej system? vim, ze v jeden okamzik prestal jit net po instalaci jedny MS zaplaty.
Zkus jeste posledni verzi ZA, jinak tenhle problem bych spis resil na foru ZA, podpora je tam dobra...
Zkus jeste posledni verzi ZA, jinak tenhle problem bych spis resil na foru ZA, podpora je tam dobra...
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mám SP2 (když to ale běželo na minulé instalaci vist, tak to byli ještě SP1).
Na foru bych to řešil, ale má to háček-neumím AJ...
Vyřešil jsem to jinak-nainstaloval Comodo firewall
Na foru bych to řešil, ale má to háček-neumím AJ...
Vyřešil jsem to jinak-nainstaloval Comodo firewall
- xxsawer
- Začátečník

-
Vubec nejde o SP2, net prestal jit po nejaky bezpecnostni zaplate od MS, na foru ZA kolem toho byl v tu dobu dost humbuk, ale behem dvou dnu vydali novou verzi ZA, ktera ten problem vyresila...
S tou AJ je to skoda, podpora tam neni vubec spatna...aspon vis co se o prazdninach ucit
S tou AJ je to skoda, podpora tam neni vubec spatna...aspon vis co se o prazdninach ucit