Zdravim
Mám tuto GK v hp mini 2140. Potrebuji poradit jak rozchodit hry , videl jsem na netu ze celkem dost her slape . Jde mi o to ze jsem is chtel zahrat aoe2 , cod1 a ejhle , hlasí mi to chyby : bud je to ze graficky adapter nebyl nalezen a nebo ze nelze najit kompatibilni adapter s directX .
Zkousel ovladace jak novejsi tak starsi a porad to same . Zkousel i dle navodu spustit hru pres 3D analayze - take nic .
Jedine co se mi povedlo spustit je warcraft3 a to je asi tak vse . Naposled jsem zkousel The sims2 a opet chybna hlaska s directX . Samozrejme directX tam mam 9.0c , ovladace nove .
Uz si nevim rady , jestli tu je nekdo kdo poradi nebo se s timto setkal byl bych rad , prece jenom pri cestach si rad zkratim cas nejakou tou starsi hrou . A abych nezapomel jedu na XP SP3 .
Vsem predem dekuji za rady ci tipy .
Luckyss
GMA950 v ntb , problém se spouštěním her ..
Moderátoři: morke, Walker1134
- Luckyss
- Nováček

-
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: GMA950 v ntb , problém se spouštěním her ..
Ovladače pro ostaní zařízení máš nainstalované? Podívej se do Správce zařízení a hledej zařízení s otazníky nebo vykřičníky.
Jinak můžeš zkusit tyto - Intel Video Driver and Control Panel v6.14.10.4926 a updatovat DirectX - DX redist březen 2009.
Jinak můžeš zkusit tyto - Intel Video Driver and Control Panel v6.14.10.4926 a updatovat DirectX - DX redist březen 2009.
- Luckyss
- Nováček

-
Re: GMA950 v ntb , problém se spouštěním her ..
všechno je instalované a aktualizované , žádný problém ve správci zařízení . Zkusím ty odkazy a dam hned vedět .
Tak ty ovladače tam mám a directx také v pořádku , už si nevím rady , přitom ty hry by měli šlapat bez problémů .
//Tak jsem zkousel vice her a vsude stejne , porad mi to hlasi ( pokazde jinak ) ze nelze najit graficky adapter atd .
Uz si nevim rady , ovladace jsem zkousel , dirextX znovu , ruzne programy atd ale nic ..Prosim poradte jestli vas neco napada jeste
//nikdo zadnej napad ???
//Krteq - sloučení příspěvků. Používej prosím funkci EDIT
Tak ty ovladače tam mám a directx také v pořádku , už si nevím rady , přitom ty hry by měli šlapat bez problémů .
//Tak jsem zkousel vice her a vsude stejne , porad mi to hlasi ( pokazde jinak ) ze nelze najit graficky adapter atd .
Uz si nevim rady , ovladace jsem zkousel , dirextX znovu , ruzne programy atd ale nic ..Prosim poradte jestli vas neco napada jeste
//nikdo zadnej napad ???
//Krteq - sloučení příspěvků. Používej prosím funkci EDIT