RAID řadič ovladač+bonus:registry
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- niaboc
- Nováček

-
RAID řadič ovladač+bonus:registry
ahojte lidi. mám čipset intel 915p express a při startu windows mi vyskakuje, že nemám ovladač na řadič RAID. instaloval jsem od intelu Intel® Matrix Storage Manager, ten nešel nainstalovat, protože nesplňuju minimální požadavky, RAID Software - Intel® Matrix Storage Manager to samé, INF Update Utility tam jsem dával "další" a žádná instalace neproběhla, jenom, že je to dokončeno, ale nic se nestalo, pak jsem to spustil z parametrem -overall nebo tak nějak, tak se cosi nainstalovalo ale olvadač pořád chybí. tak mi řekněte co mám ještě stáhnout? jo a pak ještě "zvukové zařízení na sběrnici high definition audio" ale to nevypadá tak důležitě. zvuk mi normálně funguje a ovladače na něho mám realtek.
Naposledy upravil(a) niaboc dne stř 29. črc 2009, 16:29, celkem upraveno 1 x.
- Shit
- Odborník PCT

Re: RAID řadič ovladač
Obraz "F6" diskety pro WXP je ke stažení zde: http://downloadcenter.intel.com/downloa ... 5&lang=eng => na té disketě by se měl nacházet i vlastní ovladač na RAID (soubory *.inf, *.sys, *.cat).
- niaboc
- Nováček

-
Re: RAID řadič ovladač+bonus:registry
ještě jedna věc. když mám v registrech v local machine software microsoft windows run položky po spuštění, tak tam mám nějaký geographic driver grdhost.exe a když ho smažu, jdu do jiné složky podívu se zpátky tak tam je znova, tak jak ho mám nějak permanentně vymazat?