Problém s int. síťovou kartou

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
Potty
Nováček
Nováček

Problém s int. síťovou kartou

Příspěvek od Potty »

Zdravím, ve správci zařízení se mi objevil u int. síťovky vykřičník a hlasí chybu 10, zařízení nelze spustit, zkoušel jsem ji odinstalovat a znovu přidat, ale pořád stejný problém. Ani aktualizace ovladačů popřípadě vrácení původních nepomohlo. Nevím jestli je to chyba softwarová nebo hardwarová. Pokud ta síťovka odešla, byl by to důvod k reklamaci? Motherboard mám Asus P5K. Děkuji za každou radu.
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s int. síťovou kartou

Příspěvek od `x3on »

kdyby to byla HW chyba.. urcite je to duvod na reklamaci.. zkus jeste proletet biosem a tam ji vypnout.. potom vr widnows odstranit drivery a znovu zapnout a nainstalovat.. me to pomohlo u desky 965p - ds3
PC | x3on is now known as `x3on | `x3on je majitelem rádia fox
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

No chybu 10 jsem někdy měl, když nebyl dobrý kontakt - pomohlo vytáhnout a zase zatrčit. Jenže když máš integrovanou, no, to bude problém :-) Pokud ti nepomůže to co radí x3on, tak to bude fakt na reklamaci.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
bobovb
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobovb »

Opticky-zkouknul bych zakladni desku jestli neni montazi poskozena nebo nejsou foukly-vypoukly (hlavy) kondiky, taky se mi stalo ze deska se blbe opirala o plech case.
Nejdrive bych zkusil uplne cistou instalaci woken (zadny dalsi karty samo krome grafiky-muzou se hadat pak o preruseni) + pak ovladac primo k desce na chipset a pak ovladac na sitovku.
Jo nez se do tohohle pustis jukni se do BIOSu jestli je tam ta WiFi povolena :).
Naposledy upravil(a) bobovb dne ned 20. zář 2009, 17:14, celkem upraveno 1 x.
bobovb
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobovb »

jinak Kód 10: Toto zařízení nelze spustit.
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“