Já jsem si oblíbil Experiment 13 (z leaklé Xperia X2 ROMky) a TikiTowers (něco jako World of Goo, ale s opičkama ).
OpenTTD taky výborné, akorát to kazí absence DPadu (Kaiser zase naopak měl moc malé rozlišení, překrývaly se nabídky, nebylo toho na displeji moc vidět atd).
A taky nezamrzel Collapse Chaos z ofic AT&T Touch Pro 2 ROMky .
TikiTowers a Experiment 13 se přibližují hrám na iPhonu a i s nanic ovladačema to běží plynule. A prý, že to nejde .
Nějaké tipy na další dobré hry (preferuju WVGA)? Díky
Z jmenovaných nemám zkušenosti s žádnou, ale mě zaujaly tyto gamesy: Pocket Heroes (Palm Heroes), Wolfenstein 3D, Elma, Worms World Party, Snails, Motogear (Elma), TombRider, TonyHawk... Každý preferuje něco jiného, ale myslím že koho bavily PC verze těchto her, nebude zklamán WM portem. Jako multiplayer hlavně ti Wormsi a Snails.
Jinak i předělávky Call of Duty 2, NFS UnderCover, Warcraft 3 nejsou špatné. Ještě si vzpomínám na Dooma, Counter Strike a Age of Empires, ale hlavně u prvních dvou se mi zdálo nedořešené ovládání - ikdyž takovéto hry se na PDA ovládají těžko samy o sobě.
Jak je to s podporou WVGA u výše uvedených ti nepovím, každopádně budeš potřebovat zařízení s co nejvíc hardwarovýma tlačítkama - na takovým Diamondu většinou není šance si zahrát.
Jinak mám v PC i program k mapování HW kláves, docela užitečná věcička - hlavně pro využitelnost QWERTY klávesnice u her.
WWP mi na WVGA nechtěl fungovat tuším.
COD2-u chybí HW klávesnice, neboť obrazovka se otáčí na špatnou stranu.
NFSU na WVGA funguje, ale mě se moc nelíbí
A AoE jsem hrával na Kaiserovi. Na TP2 na WVGA opět nejde (je kus bílé obrazovky + mě se nechtěl spustit, ale asi jen někde chyběly GPU ovladače? Nezkoušel jsem více).
Bohužel, WVGA je docela velké rozlišení, se kterým drtivá většina developerů při vývoji tehdy nepočítala . Škoda no.
Tiki towers je třeba zde screenshot, v reálu ale vypadá daleko lépe
Experiment 13 screenshot (dost mi připomíná Braida)