Hry na WM

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Hry na WM

Příspěvek od Stano K. »

narazil som na skvelú tower defens hru Towers Trap :) http://www.youtube.com/watch?v=isvfFCY8gGo

//Stano - dovolil som si vydeliť tému zvlášť
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky

Příspěvek od Maddogg »

Jo to jsou fajn hry. Ještě více sem hrál Resco tower defender, sice ty budovy byly titerné ale zase těch vylepšení atd :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: WM hry

Příspěvek od Stano K. »

Tem Resco tower defender sa mi nejak nezapáčil.

ďalšia faj gameska ktorá sa mi zavláčila je TangledBugs :)
Obrázek

Cieľom hry je preťahovať chrobáky tak aby sa nepretínali spoji medzi chrobákmi.
//
Collapse Chaos
Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4443107#post4443107
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Hry na WM

Příspěvek od OndraSter »

Jaké jsou vaše oblíbené hry?

Já jsem si oblíbil Experiment 13 (z leaklé Xperia X2 ROMky) a TikiTowers (něco jako World of Goo, ale s opičkama :P).

OpenTTD taky výborné, akorát to kazí absence DPadu (Kaiser zase naopak měl moc malé rozlišení, překrývaly se nabídky, nebylo toho na displeji moc vidět atd).

A taky nezamrzel Collapse Chaos z ofic AT&T Touch Pro 2 ROMky :).

TikiTowers a Experiment 13 se přibližují hrám na iPhonu a i s nanic ovladačema to běží plynule. A prý, že to nejde :roll: .

Nějaké tipy na další dobré hry (preferuju WVGA)? Díky
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
KunNy
Začátečník
Začátečník

Re: Hry na WM

Příspěvek od KunNy »

Z jmenovaných nemám zkušenosti s žádnou, ale mě zaujaly tyto gamesy: Pocket Heroes (Palm Heroes), Wolfenstein 3D, Elma, Worms World Party, Snails, Motogear (Elma), TombRider, TonyHawk... Každý preferuje něco jiného, ale myslím že koho bavily PC verze těchto her, nebude zklamán WM portem. Jako multiplayer hlavně ti Wormsi a Snails.
Jinak i předělávky Call of Duty 2, NFS UnderCover, Warcraft 3 nejsou špatné. Ještě si vzpomínám na Dooma, Counter Strike a Age of Empires, ale hlavně u prvních dvou se mi zdálo nedořešené ovládání - ikdyž takovéto hry se na PDA ovládají těžko samy o sobě.
Jak je to s podporou WVGA u výše uvedených ti nepovím, každopádně budeš potřebovat zařízení s co nejvíc hardwarovýma tlačítkama - na takovým Diamondu většinou není šance si zahrát.
Jinak mám v PC i program k mapování HW kláves, docela užitečná věcička - hlavně pro využitelnost QWERTY klávesnice u her.
HTPC:Core i5 3570K @ 4.5Ghz (1.30V) + ASUS V GENE + 8 GB OCZ Platinum 1866Mhz + MSI Geforce GTX 580 + Samsung F3 1TB + DVD-RW + Chieftec CFT-560A12C + 3R System HT-1100 + watercooling (Cawedog ZOUY + TOKRA + fullcover GPU, 360mm rad, Eheim HPPS + Innovatek AGB)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

WWP mi na WVGA nechtěl fungovat tuším.
COD2-u chybí HW klávesnice, neboť obrazovka se otáčí na špatnou stranu.
NFSU na WVGA funguje, ale mě se moc nelíbí

A AoE jsem hrával na Kaiserovi. Na TP2 na WVGA opět nejde (je kus bílé obrazovky + mě se nechtěl spustit, ale asi jen někde chyběly GPU ovladače? Nezkoušel jsem více).

Bohužel, WVGA je docela velké rozlišení, se kterým drtivá většina developerů při vývoji tehdy nepočítala :(. Škoda no.

Tiki towers je třeba zde screenshot, v reálu ale vypadá daleko lépe :)
Experiment 13 screenshot (dost mi připomíná Braida)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

mas nejakej link na ty hry(dema)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Pocket UFO :) Na WVGA je potreba pouzit WVGA fix
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Stricekfido píše:mas nejakej link na ty hry(dema)
Experiment 13 nebyla vydána vůbec oficiálně, je to z Xperia X2 ROMky. Takže google. A TikiTowers snad na WM demo nemá...

Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Mě zaujalo RPG od českých vývojářů - Undercroft. Stáhl jsem si demo a opravdu paráda, asi si koupím plnou verzi...
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“