http://lm.neonets.eu/
prosím o kritiku, stránky jsou zatím pouze jako kostra (bez aktovních prvků, až na pár blbostí)
- celý engine (php + sql) bude teprve osazen
kritika stránek
- NEONET
- Středně pokročilý

kritika stránek
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- bubanek
- Středně pokročilý

Re: kritika stránek
Dej pryč ten horní modrý proužek.
Proč není menu text? Nebo proč se ty obrázky aspoň nenačtou rovnou i se stránkou? Mysli na lidi co mají net přes mobil
Do těch políček pro login aspoň napiš jméno a heslo, nebo je zkrať a napiš to před ně.
Tlačítko [Odeslat] je moc velké, bije do očí. Zmenši ho a možná to přepiš na "Login".
No a ještě se mi moc nelíbí, jak ta okýnka vylézají z toho centrálního divu. Působí to trochu nekompaktně.
Jinak pěkné, barvy dobře sladěné, i ta fotka tam perfektně zapadá.
PS: Nepiš tam, že je to xhtml validní, to normální lidi nezajímá
PS2: Narazil jsem na překlep "ifnormace" v sekci objednávka. Tak si to raději ještě celé projdi
Proč není menu text? Nebo proč se ty obrázky aspoň nenačtou rovnou i se stránkou? Mysli na lidi co mají net přes mobil
Do těch políček pro login aspoň napiš jméno a heslo, nebo je zkrať a napiš to před ně.
Tlačítko [Odeslat] je moc velké, bije do očí. Zmenši ho a možná to přepiš na "Login".
No a ještě se mi moc nelíbí, jak ta okýnka vylézají z toho centrálního divu. Působí to trochu nekompaktně.
Jinak pěkné, barvy dobře sladěné, i ta fotka tam perfektně zapadá.
PS: Nepiš tam, že je to xhtml validní, to normální lidi nezajímá
PS2: Narazil jsem na překlep "ifnormace" v sekci objednávka. Tak si to raději ještě celé projdi
- NEONET
- Středně pokročilý

Dekuji, takhle presne si predstavuji kritiku, ta je u webdesignu velice dulezita
E// preklep v objednavce opraven
pole pro Jmeno a Heslo u loginu upraveny (pridany def hodnoty a onfocus ze zmizi pri klepnuti)
validita se zobrazuje pouze pokud je user prihlasen jako admin, takze to ostatni dole nevidi
ale nasel jsem chybu, pokud na uvodni strance klepnu na bjednavku, jiz se vykonava script a napise to at zadam jmeno - to jsem taktez opravil
Akorat teda nevim, ktery horni prouzek myslis a to tlacitko sem tak dal schvalne, protoze je vedle obou poli a velke jako pole, ale podivam se na to
E// preklep v objednavce opraven
pole pro Jmeno a Heslo u loginu upraveny (pridany def hodnoty a onfocus ze zmizi pri klepnuti)
validita se zobrazuje pouze pokud je user prihlasen jako admin, takze to ostatni dole nevidi
ale nasel jsem chybu, pokud na uvodni strance klepnu na bjednavku, jiz se vykonava script a napise to at zadam jmeno - to jsem taktez opravil
Akorat teda nevim, ktery horni prouzek myslis a to tlacitko sem tak dal schvalne, protoze je vedle obou poli a velke jako pole, ale podivam se na to
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- bubanek
- Středně pokročilý

Není zač.
Měl bys použítprotože ve FF mi to nefunguje.
To obrovské "LOGIN" tlačítko se mi pořád nelíbí. Možná bys nad ten text "přihlásit" mohl dát jako obrázek bílý zámeček. Víš co, aby to nebylo takový výrazný.
Zarovnání používej "justify", bude to hezčí (třeba ten úvodní text "Pro chemické a mikrobiologické rozbory vod...").
A ještě co se týče loga, nechtěl bys ten modrý pruh rozšířit tak, aby byl i za tou ženskou? Třeba by to vypadalo líp.
Doufám že to pomůže
Měl bys použít
Kód: Vybrat vše
onfocus="this.value=''"To obrovské "LOGIN" tlačítko se mi pořád nelíbí. Možná bys nad ten text "přihlásit" mohl dát jako obrázek bílý zámeček. Víš co, aby to nebylo takový výrazný.
Zarovnání používej "justify", bude to hezčí (třeba ten úvodní text "Pro chemické a mikrobiologické rozbory vod...").
A ještě co se týče loga, nechtěl bys ten modrý pruh rozšířit tak, aby byl i za tou ženskou? Třeba by to vypadalo líp.
Doufám že to pomůže
- NEONET
- Středně pokročilý

ted je stejne cely kod prepsany na smarty, takze to odladim znovu, ale nejde mi .htaccess takze to ma prednost