Instalace PC do nové CASE
Moderátor: L4mka
- SiriusBlack7
- Nováček

-
Instalace PC do nové CASE
Koupil jsem si novou skrin Thermaltake V9 (se zdrojem dole) a když jsem tam dal zdroj zjistil jsem, že 4pin kabel ATX12V do mb je kratkej, kdyz jsem tam jete nemel grafiku, tak jsem to jaks taks protahl, ale s ni bez sance. Podobny problem se tyka i halvniho napajení mb 24pinem, ale ten se tam snad nejak vleze, i kdyz idealni to rozhodne neni. Zdroj tam mam 350W Seasonic, je starej tak 6-8 mesicu.
Nemuzu rict, ze jsem to netusil, ale tak nejak sem doufal, ze to nejak vyjde. Díval jsem po nejakem prodluzovacim kablu na ten 4-pin (neco jako toto asi http://www.pchcables.com/12atx4pinmaf.html), ale nasel jsem akorat nejaky redukce z molexu tak nevim. Do novyho zdroje se mi zatim moc jit nechce. Diky za pomoc
Nemuzu rict, ze jsem to netusil, ale tak nejak sem doufal, ze to nejak vyjde. Díval jsem po nejakem prodluzovacim kablu na ten 4-pin (neco jako toto asi http://www.pchcables.com/12atx4pinmaf.html), ale nasel jsem akorat nejaky redukce z molexu tak nevim. Do novyho zdroje se mi zatim moc jit nechce. Diky za pomoc
- SiriusBlack7
- Nováček

-
Re: Instalace PC do nové CASE
mno zatim jsem se domluvil s jednim znamym, ktery je elektrikar nebo co, a ten by te kabel prodlouzil...myslite ze je to dobre reseni??? nevim do jake miry je dobre/vhodne do tech kabelu nejak sahat...
kdyby nekdo nahodou nasel primo ten prodluzovaci kablik male/female 4pin, tak mi hodte pls link, nejak nemuzu nic najit
dik
kdyby nekdo nahodou nasel primo ten prodluzovaci kablik male/female 4pin, tak mi hodte pls link, nejak nemuzu nic najit
- Pitbulls
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo je no ale pokud má ten zdroj záruku tak je konec.
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
- SiriusBlack7
- Nováček

-
jo jasny, s tim pocitam
- Pitbulls
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co že máš za ten zdroj ? 
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
Moje pc zde
- Airm@n64
- Začátečník

Pokud ten elektrikář neni lopata tak se neni ceho bat.Aji ten 24 pin bych se nebal prodlouzit rucne..Staci koupit jen smrstovaci buzirku ( tu co nahrejes a ona se smrskne. timpadem ti odpada tuna izolacni pasky. )
ASRock X670E Steel Legend , AMD 7800x3D - Vodnik , FURY 64GB 6000MHz CL36 EXPO , FURY Renegade NVMe 1TB , Samsung 980 , RTX 5070 , Corsair RM850i
- SiriusBlack7
- Nováček

-
zdroj mam SS-350ET Active PFC
MB Asus M3A78
MB Asus M3A78
- PcBuh
- Začátečník

-
Také jsem nedávno hledal prodloužení na napájení CPU , jen to bylo na 8pin ale použít by se dal i u tebe
http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl= ... K-CB8-8EXT

http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl= ... K-CB8-8EXT