Rozdíl mezi A-Data EE/GS
- Hobliiik
- Nováček

-
Rozdíl mezi A-Data EE/GS
Zdravím, jaký je rozdíl v těhto pamětech http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0AKIJW a http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0AKD89 .Já jen vidím že ty GS mají CL5 a podporu EPP, doufám že ty paměti jdou i na desce MSI-P35 Neo2-FR. Prej tyto paměti ještě hodně topí, co je na tom pravdy?? Děkuji za pomoc. Nevím mezi čím si vybrat když je rozdíl v 30 korunách a ty černý, mno jsou hezčí. Dodatek: Budu taktovat a to u Intelu.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Rozdíl mezi A-Data EE/GS
Nebral by som ani jedne. Ber jeden 2GB modul. 
- Hobliiik
- Nováček

-
Já moc nechcu jeden 2GB modul, tyto ramky má dost lidí. Mě jen zajímá to EPP jestli třeba jdou i v desce, která to třeba nepodporuje.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
a to vadi, ze dost lidi ma dvougigovy moduly? co je to za pitomost? 
pameti s EPP v desce ktera to nepodporuje chodit budou, akorat si rozsirene casovani u jednotlivych frekvenci budes muset nastavit sam.
navic ze ty cerny jsou podle tebe "hezci" neznamena, ze jsou lepsi
. jde o frekvenci, casovani, pouzite cipy... neremcej a kup 2x2GB kit transcend/kingston/adata... stejne na oc s touhle logikou ani nepomyslis
takze ti to muze bejt jedno. kupovat v dnesni dobe a pri dnesnich cenach 1GB moduly je prece absolutni hloupost
pameti s EPP v desce ktera to nepodporuje chodit budou, akorat si rozsirene casovani u jednotlivych frekvenci budes muset nastavit sam.
navic ze ty cerny jsou podle tebe "hezci" neznamena, ze jsou lepsi
- Stano K.
- Středně pokročilý

A aj OC napomôže ak máš čo najmenej modulov.
- Hobliiik
- Nováček

-
Flegy: To bylo myšleno že má dost lidí ty A-Data Extreme Edition
Vezmu si 2GB modul celej KingStona a potom časem k němu koupím další.
Vezmu si 2GB modul celej KingStona a potom časem k němu koupím další.