//Maddogg: a ja nevidím důvod proč by to nemělo být oznámení jako ostatní
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Mají ještě ty Asus EVO problemy s odymykání těch jader ?? Jsem někde četl, že když aktivujete deaktivovana jadra tak na Asuskach se někdy stane, že to jadro po restartu neaktivuje a jindy ano, ikdyž je relativně vpořádku, Gigabyte stím nemaj problem.
mohli by ste mi odporucit nejaku dosku pre Phenom II X4 965 BE
poziadavky: lacna, kvalitna, pre bezneho uzivatela (len minimalne taktovanie ak vobec nejake), bez zbytocnych ficurovin, bez integrovanej vga, najlepsie Asus (ofc moze byt aj GB,MSI)
a este jednu otazku, kedze ma asi budu tlacit financie, ist radsej do starsich ddr2 ci uz do ddr3?
Zdravím chtěl bych si koupit novou desku se slotem na AM3 (ten chci kupovat cašem) a zajímalo by mě jestli pujde zpetne procesor s patici AM2? budu tam dávat grafiku ATI 5670, pameti mám DDR2 a v nejblizsi dobe nehodlam investovat do DDR3 s temi cipi tomu vůbec nerozumim, disk mám jeden a jeden externí kdyby tak uz budu davat jenom jeden. díky všem za rady
Zdravím, procesory jsou zpětně kompatibilní, tudíž si s tím nemusíš dělat starosti. Grafika ti tam půjde bez problémů, protože dnes už mají všechny desky na trhu PCI-E verze 2.0. Kolik máš GB těch DDR2 pamětí?
Desky bych bral s čipsety AMD 770, AMD 785G (int. VGA HD4200) nebo 790X, FX. Žádné jiné nemají moc velký smysl.
Dobrá deska, mám verzi s DDR2 a funguje opravdu dobře. Můžu ti jí jen doporučit.
Kdyby jsi měl např. 2x2GB DDR2 800Mhz, tak bych ti doporučil taky desku s DDR2, ale když máš 4x1GB a ještě s různými frekvencemi, tak radši kup nové DDR3 4GB a ty staré DDR2 prodej.
Ahoj!
Sháním desku do 2500 Kč pro socket AM3 pro Athlon x 4. Chtěl jsem brát Gigabite UD3 nebo US3,ale v příspěvku výše jí moc nechválí kvůli pofidernímu zpracování.Ještě jsem třeba na tuhle :