Tipani obrazku

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Glimmerman
Začátečník
Začátečník

Tipani obrazku

Příspěvek od Glimmerman »

Nedavno jsem zkousel tipnout obrazek z filmu formatu avi pomoci klaves ctrl a c pak to dat do malovani opet vyvolat ctrl a v.Vysledek byl takovy ze jsem mej screenshot kde byl zobrazen prehravac a jeho okoli ve windows ale samotny film byl nahrazen cernou plochou.Film jsem ukladal jak pri pauze tak pri play ale vysledek byl stejny.Zkousel jsem i hypersnap ale nedopadlo to o nic lepe.Nevite cim by to mohlo byt??????
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to není tak jednoduchý, video overlay nejde jen tak zkopírovat. buď umí ukládat obrázky přímo přehrávač (třeba Media Player Classic umí) a nebo budeš potřebovat specialiovanej típač (třeba Hypersnap DX, ale ten je shareware a vkládá do obrázku svoje shareware okna :( )
ignorelist: kremrole a dezoláti
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Klasicky to tipnout nejde protoze video se prehrava do overlaye. Hypersnap to umi aktivovani "special capture" v menu capture.

Nejsnadnejsi mas ale pouzit prehravac , ktery to umi primo napr. BSplayer klavesou P.

//edit: oops priste budu muset tukat do klavesnice rychleji ;-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Glimmerman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Glimmerman »

Dik za radu.Vyzkousel jsem BSplayer a funguje bez problemu.
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Jen takovej tip - z libovolneho playeru ulozi screenshot Fraps 2.0 - skvely programek :-D

Obrázek

- vcetne FPS ... :roll:

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“