Umřel zdroj?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Thargas
Nováček
Nováček

Umřel zdroj?

Příspěvek od Thargas »

Stala se mě taková nepříjemná věc. Po příjezdu z dovolený jsem zapl PC,chvilku projížděl maily a najednou se zasekl a nepomohlo nic než pevný restart. Jenže pak už PC nenaskočilo,vůbec nejde výstup do monitoru. Zkusil jsem resetnout CMOS desky a počítač zase na chvilku naběhl,ale zasekl se opět a už se mi ho nepodařilo spustit. mám podezření na zdroj,protože teď po spuštění se sám po tak dvouvteřinových intervalech zapíná/vypíná. Je to bohužel levnej zdroj,nějaký LC,ale před koupí novýho bych se rád ubezpečil že jsem to diagnostikoval správně. Jinak sestava moc žravá není a zdroj byl 550W,nevím jak poznat smrt MB a u grafiky se o tom bojím přemýšlet. Díky a pomoc.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Umřel zdroj?

Příspěvek od zombux »

viděl bych to tak 50:50 na zdroj nebo desku.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Thargas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Thargas »

Tak přesně to jsem nechtěl slyšet...ach jo :(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkus jiny zdroj a uvidíš.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Nebo pokud si nejsi jistý, tak pc odnes do nějakého servisu, kde by ti to teoreticky mohli i zadarmo vyzkoušet.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“