DVD a přehrávání JPG

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Shiny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DVD a přehrávání JPG

Příspěvek od Shiny »

Jaké stolní DVD dokáže nejlépe přehrávat soubory JPG ?
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Re: DVD a přehrávání JPG

Příspěvek od Fox_25 »

Ten co to má uvedené ve specifikacích.
Shiny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiny »

No to je odpověď...chlapče ptám se NEJLÉPE....je v nich obrovský rozdíl a myslím, že když neznáš odpověd na otázku radši nic nepiš...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Shiny píše:je v nich obrovský rozdíl
zajímalo by mě jaký konkrétně to je...
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Jeden je zobrazuje hure, jiny lepe a on chce ten, co je zobrazuje nejlepe, ne? :D

Treba chce efektni prechody mezi fotkama nebo se zapomenul zminit, ze ma televizi s full HD a jeho stary DVD prehravac mu ty fotky zobrazuje nejak hure...kdo vi?

Nebo si plete formaty a opravdu mluvi o prehravani, ale ne JPG obrazku :)
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Shiny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiny »

Pánové...vidím, že diskuze tady je nanic..zřejmě vůbec nemáte ani páru o tom jak a s jakým komfortem se dají JPG zobrazovat a naopak. Některé se spokojí s prostým zobrazením různě pokřiveným roztaženým splácnutým bez možnosti toto ovlivnit.Některé jsou šílený loudové. Některé umožňují současně s JPG přehrávat muziku ve formátu MP3 a podobně. A věřte, že mě jich prošlo rukama docela dost takže vím o čem mluvím
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nojo ale v takovém případě musíš přesně popsat, co konkrétně od toho zobrazování JPG vyžaduješ, ne? dobře chápu jak to myslíš, ale nemáme tu věštecký koule abychom tušili kam míříš :wink:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Shiny píše:No to je odpověď...chlapče ptám se NEJLÉPE....je v nich obrovský rozdíl a myslím, že když neznáš odpověd na otázku radši nic nepiš...
Vím na co jsi se ptal. Jak už tu někdo napsal nemáme věštecké koule, bohužel. Chce to zajít do elektro obchodu s vypálenýma fotkama a prostě zkoušet. Nejlepší je samozřejmě notebook s TV out a irfan view. Jinak náš DVD player pioneer automaticky mění velikost při zachování poměru stran, je možné obrázek přiblížit, otáčet. Kvalita zobrazení je už otázkou televize a jak se popere s převzorkováním obrazu z DVD který nemá HD a tv ano.

PS> Už hezkých pár let nejsem chlapec. :-D
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Shiny píše:A věřte, že mě jich prošlo rukama docela dost takže vím o čem mluvím
No, tak pokud ti jich prošlo rukama tolik, co tvrdíš, tak už bys mohl vědět, jak se kterej chová a ne tady sprostě prskat, když se tě ostatní zeptají, jaké přesně máš požadavky.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Shiny
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiny »

Trinom: Tak na tohle musím reagovat....Mohl bys mě prosím ukázat KDE jsem SPROSTÉ PRSKAL? To už je trochu síla. Domníval jsme se, že na otázku dostanu odpověď ale odpověď k věci. nezlob se na mne ale odpověď třeba od FOX_25 cituji "Ten co to má uvedené ve specifikacích" je naprosto nanic. Také na ní jsem reaoval. Jinak děkuji všem co se snažili odpovědět.
Trinom: Ty jsi zřejmě jen jeden z těch na podobných forech, který se tváří jako mravokárce ale k věci nic neřekne.
V mých příspěvcích nebylo ani jedno slovo sprosté a vždy bylo k věci.
Takže považuji tuto diskuzi za uzavřenou ...abys mne nemusel napadat
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Tak když jsi neprskal tak jsi byl trochu vytočený.

Jinak moje první odpověď byla schválně taková. Jsem holt sfiňa. Taky tě mohlo napadnout že většina lidí nebude mít doma víc jak 2 dvd přehrávače. A ještě k tomu pouštět na nich fotografie a porovnávat kvalitu zobrazení na TV. Ke všemu z tebe vypadlo že ti prošlo přehrávačů pod rukama víc než dost. No to je pak holt diskuze na nic když máš větší zkušenosti než většina tady.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Ono jde sprostě prskat i bez sprostých slov. Kdyby ses vyjadřoval vulgárně, tak bych to napsal trošku jinak. Uznávám, že Foxův příspěvek nebyl 100% košér, ale další diskuze to na mě působí, jako by sis z nás dělal prdel, protože jak píšeš, tak ti pod rukama prošlo hafo přehrávačů. A pak taky jsi ani pořádně nepopsal, co že to vlastně požaduješ.
Shiny píše:Ty jsi zřejmě jen jeden z těch na podobných forech, který se tváří jako mravokárce ale k věci nic neřekne.
Můžeš být přesnější prosím? Na kterých jiných fórech?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“