Dlouhy ATI Crossfire Bridge (9+ cm)

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Sairait
Nováček
Nováček

Dlouhy ATI Crossfire Bridge (9+ cm)

Příspěvek od Sairait »

Dobry den,

uz se par dni pokousim zjistit, zda se v CR vubec da nekde sehnat "delsi nez standartni", alespon 9-10cm dlouhy ATI Crossfire mustek, a napadlo me ze se zeptam i tady. Protoze zatim to vypada ze neda :( ...

O co jde - chtel jsem si poridit novou sestavu se dvemi Radeony HD4890 a protoze se mi nechtelo parat se s custom chlazenim na grafickych kartach, hledal jsem board kde bude mezi obemi kartami solidni mezera ve ktere pujde chladit konvencnim zpusobem (napr. jen dobre odvetranym casem jako je Antec 1200).

Vybral jsem si mobo ASUS P6T6 WS, kde jsou celkem 3 PCIEx16 sloty v 1,3 a 5te pozici. Dvemi Radeony jdou osadit sloty 1 a 3, nebo 1 a 5. V prvnim pripade si vystacim s dodanymi Crossfire bridgy, ve druhem pripade je mustek asi o 2 centimetry kratsi nez je mezera mezi kartami (Radeon 1 | chladic 1 | volny | volny | Radeon 2 | chladic 2) - celkem ma mezera neco pres 8cm.

Delsi mustek nema firma od ktere jsem HW koupil. Nema ho ani ceska pobocka ASUSu, ani zadny z jejich hlavnich distributoru, kam jsem volal. Nema ho ani zadny z e-shopu kde obvykle nakupuji. Na webu jsem nasel, ze delsi kablik vyrabi jak ASUS (link), tak MSI, a take firmy HIS a LOTES. Mohl bych ho nejak krkolomne zkusit nakoupit v cizine (ASUS eshop dorucuje zasilky jen po US a Kanade), mohl bych ho mozna i nakoupit na ebayi (link), ale stale by mi asi nejvic vyhovovalo si ho koupit nekde v Cechach.

Neznate nekdo obchod, kde by tuhle komponentu meli meli ?

Diky,

S.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“