No nevím... Furt nový drivery a výsledný efekt - asi nic moc resp. makaj všechny, ale u mě zatím vítězí 61.36 WHQL unofficial Nějak tomu přestávám rozumět . Pochopím, že nový je lepší a rychlejší než minulý.... To bohužel není pravidlem, někdy spíš naopak. Na druhou stranu oceňuju snahu NV o své grafiky. Spíš nechápu ty ptákoviny kolem, např. zavírání nevyžádaných oken Proč to se**u do driveru grafiky Kdo to z Vás používá? Já teda rozhodně ne
Spíš si myslím že to Nvida dělá schválně - udělá nějakou betaverzi, pak jí někdo někde najde, vypustí mezi lidi a ty jim jí odzkoušejí a otestují, Nvidia si pak přečte v diskuzních fórech výsledky a když zrovna šlape dobře, výkonově je ok, nedělá bugy ve hrách, apod. tak jí hodí na WHQL a vydají jako oficiální
62.20 vyzkouším večer
Gigabyte GA-K8NS-939 (fw F3), AMD64 3000+ (Winchester, 250x9) @ 2,25GHz, GigaByte GV-N66T128D 128MB, GeIL Ultra DIMM 1024MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2, HDD Maxtor 160GB, 400 W zdroj, zvuk Audigy2 Value, repro Genius SW-5.1 Value, LG GSA-4163B + LG DVD ROM 16x/52x, Samsung SyncMaster 753 DFX, Windows XP SP2, DirectX 9.0c
Pokud koukám po různých fórech, tak hodně lidí má lepší výsledky s 61.36 než 61.76 (včetně mě), který jsou přitom oficiální. Tam možná ta kompaktibilita s TNT a TNT2. Ale na druhou stranu, kdo paří teď na TNT2? A v kanclu bohatě stačí driver starej rok nebo dva.