Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
milos
Nováček
Nováček

Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?

Příspěvek od milos »

Zdravim,
a chci se zeptat jak vam slape vyse uvedene propijeni.Ja jedu na W2000 a Siem ME 45 ,tarif GO datanonstop a ze zacatku pripojeni mam 4-6 kB a pak to klesne na 0,2 a je to konec
milos
Nováček
Nováček

Re: Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?

Příspěvek od milos »

milos píše:Zdravim,
a chci se zeptat jak vam slape vyse uvedene propijeni.Ja jedu na W2000 a Siem ME 45 ,tarif GO datanonstop a ze zacatku pripojeni mam 4-6 kB a pak to klesne na 0,2 a je to konec
PS omlovam se vsem hnidopichum za preklep,i kdyz propijeni muze byt nekdy lepsi nez pripojeni :-D :-D Ted jsem zjistil ,ze existuje programek Cproxy a mel by to pripojeni urychlit/prenos dat/ Neni to neco podobneho jako je Akcelerator+ od Eurotelu?Popripade mohu oba dva zkombinovat dohromady ? Diky
ŠKODA DODO
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od ŠKODA DODO »

TO PROPIJENI JE HEZKEJ PŘEKLEP. ËVROTEL ŠLAPE DOBŘE, AKORÁT TO PORÁD PADÁ. TAKY TO MÁM A JE TO DOBRÝ NA NOTEBUG. NEMÁŠ NĚKDE ZASTÍNĚNÝHO MOBILA ŽE TO TAK ZPOMALÍ? JJAKO SIGNÁL, CHÁPEŠ. VŠECKY PROGRAMY MŮŽEŠ KOMBINOVAT DLE LIBOVŮLE, VŠECKO SPIOLU CHODÍ. AKORÁT NESMÍŠ BLBĚ ZAČÍT A ODFLÁKNOUT INSTALACI WINDOWS.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

ŠKODA DODO píše: VŠECKY PROGRAMY MŮŽEŠ KOMBINOVAT DLE LIBOVŮLE, VŠECKO SPIOLU CHODÍ. AKORÁT NESMÍŠ BLBĚ ZAČÍT A ODFLÁKNOUT INSTALACI WINDOWS.
No comment :lol: :lol: :lol:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?

Příspěvek od Shit »

milos píše:Zdravim,
Měl jsem to podobný. Asi po 50 stížnostech na *11 (u nás není chyba :-D ) najednou "restartovali buňku a na nic nepřišli", ale od tý doby to chodí furt cca 5kB. :?
milos
Nováček
Nováček

Příspěvek od milos »

Shit píše:
ŠKODA DODO píše: VŠECKY PROGRAMY MŮŽEŠ KOMBINOVAT DLE LIBOVŮLE, VŠECKO SPIOLU CHODÍ. AKORÁT NESMÍŠ BLBĚ ZAČÍT A ODFLÁKNOUT INSTALACI WINDOWS.
Ja bych to videl,ze vsechno spolu chodit asi nebude,protoze ted jsem to zkousel a po instalaci Cproxy se mi to nechtelo pripojit,teprve az po odinstalovani Cproxy a restartu se to znova rozbehlo.Ja myslim, ze Cproxy a Akcelarator+ budou funkcne podobne.Ted jde o to ,kdo je lepsi
Taky jsem volal na operatorku Eurotelu a vsechno maji uplne v poradku tak jsem asi LAMA :-D :-D
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

milos píše: Taky jsem volal na operatorku Eurotelu a vsechno maji uplne v poradku tak jsem asi LAMA :-D :-D
Ještě 49x helpline a je to OK 8)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Shit píše:
[OT]Mě by jenom zajímalo a Shita asi taky, co tou odfláklou instalací Winů myslíš? :? Jako že se třeba nemá v průběhu instalace stisknout tlačítko POWER? :twisted: :twisted: [/OT]
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Jack O'Neal píše: Mě by jenom zajímalo a Shita asi taky, co tou odfláklou instalací Winů myslíš? :?
Nemá tam :? šestkový NF drivery :? :lol: :lol: :lol: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14599
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Jack O'Neal píše:[OT]Mě by jenom zajímalo a Shita asi taky, co tou odfláklou instalací Winů myslíš? :? Jako že se třeba nemá v průběhu instalace stisknout tlačítko POWER?[/OT]
Ne POWER ne. Musíš mít pořád zapnutej CapsLock... :)
..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“