Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?
Moderátor: Don
- milos
- Nováček

-
Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?
Zdravim,
a chci se zeptat jak vam slape vyse uvedene propijeni.Ja jedu na W2000 a Siem ME 45 ,tarif GO datanonstop a ze zacatku pripojeni mam 4-6 kB a pak to klesne na 0,2 a je to konec
a chci se zeptat jak vam slape vyse uvedene propijeni.Ja jedu na W2000 a Siem ME 45 ,tarif GO datanonstop a ze zacatku pripojeni mam 4-6 kB a pak to klesne na 0,2 a je to konec
- milos
- Nováček

-
Re: Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?
PS omlovam se vsem hnidopichum za preklep,i kdyz propijeni muze byt nekdy lepsi nez pripojenimilos píše:Zdravim,
- ŠKODA DODO
- Černá karta

-
TO PROPIJENI JE HEZKEJ PŘEKLEP. ËVROTEL ŠLAPE DOBŘE, AKORÁT TO PORÁD PADÁ. TAKY TO MÁM A JE TO DOBRÝ NA NOTEBUG. NEMÁŠ NĚKDE ZASTÍNĚNÝHO MOBILA ŽE TO TAK ZPOMALÍ? JJAKO SIGNÁL, CHÁPEŠ. VŠECKY PROGRAMY MŮŽEŠ KOMBINOVAT DLE LIBOVŮLE, VŠECKO SPIOLU CHODÍ. AKORÁT NESMÍŠ BLBĚ ZAČÍT A ODFLÁKNOUT INSTALACI WINDOWS.
- Shit
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

Re: Jak vam jede internet od Eurotelu pres GPRS?
Měl jsem to podobný. Asi po 50 stížnostech na *11 (u nás není chybamilos píše:Zdravim,
- milos
- Nováček

-
Ja bych to videl,ze vsechno spolu chodit asi nebude,protoze ted jsem to zkousel a po instalaci Cproxy se mi to nechtelo pripojit,teprve az po odinstalovani Cproxy a restartu se to znova rozbehlo.Ja myslim, ze Cproxy a Akcelarator+ budou funkcne podobne.Ted jde o to ,kdo je lepsiShit píše:No commentŠKODA DODO píše: VŠECKY PROGRAMY MŮŽEŠ KOMBINOVAT DLE LIBOVŮLE, VŠECKO SPIOLU CHODÍ. AKORÁT NESMÍŠ BLBĚ ZAČÍT A ODFLÁKNOUT INSTALACI WINDOWS.![]()
![]()
Taky jsem volal na operatorku Eurotelu a vsechno maji uplne v poradku tak jsem asi LAMA
- Shit
- Odborník PCT

- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[OT]Mě by jenom zajímalo a Shita asi taky, co tou odfláklou instalací Winů myslíš?Shit píše:No commentŠKODA DODO píše: VŠECKY PROGRAMY MŮŽEŠ KOMBINOVAT DLE LIBOVŮLE, VŠECKO SPIOLU CHODÍ. AKORÁT NESMÍŠ BLBĚ ZAČÍT A ODFLÁKNOUT INSTALACI WINDOWS.![]()
![]()
- Shit
- Odborník PCT

Nemá tamJack O'Neal píše: Mě by jenom zajímalo a Shita asi taky, co tou odfláklou instalací Winů myslíš?![]()