Zdravim,
v notebooku mam ATI Mobility Radeon HD 3650, nedávno jsem aktualizoval ovladac z verze 8.7.... na vezi 9.4..., ale pri spusteni ATI Control center se objevi hlaska: "Nelze nacist soubor nebo sestavení CLI.Implementation nebo jeden z jejich závislích prvků. Systém nemuze nalezt uvedeny soubor". Tim padem nemuzu nic nastavit. Ovladace jsem vratil puvodni, ale problem pretrvava. Mam .Net 3.0 není problém v nem? Uz fakt nevim co s tim, dik za kazdou radu.
ATI mobility HD 3650 - problem s ovladaci
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Ladic
- Začátečník

-
- Ladic
- Začátečník

-
Re: ATI mobility HD 3650 - problem s ovladaci
A jeste jedna hlaska - "nelze nacist soubor nebo sestaveni CCC.Implementation nebo jeden z jejich zavislych prvku. System nemuze nalezt uvedeny soubor"
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
odinstaluj vsechny drivery vcetne CCC a nainstaluj vse znova. Pri upgradu si stare odinstaloval nebo jenom prepsal novejsima zde by mohl nastat ten problem proc CCC nejde.
- Ladic
- Začátečník

-
nejdriv jsem je prepsal, ale pak jsem je odinstaloval a znova nainstaloval, zkusim to jeste jednou...
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A zkus systém projet čističem registrů a pak třeba ještě Driver Sweeper
Mělo by to jít 
EDIT: Po odinstalaci, než nainstaluješ nové ovladače samozřejmě
EDIT: Po odinstalaci, než nainstaluješ nové ovladače samozřejmě
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64