problem s WD WD10EADS Caviar GREENPOWER

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
vosiczka
Nováček
Nováček

problem s WD WD10EADS Caviar GREENPOWER

Příspěvek od vosiczka »

Zdravim mam menší problém s tímto diskem.

Zapojení proběhlo v pořádku.V systému byl přidán přes správu disku a funguval normalně.
Po tydenním provozu se disk začal chovat divně.
Při jakýmkoliv kopírování na disku, buď kopírování na disku nebo na jiný disk se disk zasekne a systém hodí bluescreen.je tak rychlí že nejde ani zjistit co je v něm napsané. Nebo se kopírování sekne , že nemůže přečíst soubor ( jakýkoliv ) a disk zmizí z PC ale systém běží normálně dál.
Chtěl jsem se zeptat jestli reklamovat nebo je problém někde jinde ?

PC : AMD 64 X2 5200+ 2.7GHz , 4096MB RAM , Windows 7 64bit Ultimate .

info disku : Pevný disk Western Digital WD10EADS Caviar GREENPOWER. * Kapacita 1TB * rozhraní SATAII/300 (3Gb/s), SATA/150 kompatibilní * 5400 až 7200rpm * 32MB cache * přístupová doba 8.9ms * extrémně tichý * technologie kolmého zápisu (PMR), IntelliPower™, IntelliSeek™, IntelliPark™, StableTrac™ * snížená spotřeba energie až o 38% oproti běžným diskům * SecureConnect (zesílení konektoru SATA zamezuje praskání při manipulaci s kabely) * záruka 3 roky.
madawk
Nováček
Nováček

Re: problem s WD WD10EADS Caviar GREENPOWER

Příspěvek od madawk »

ja som si kupil presne tento disk... po asi dvoch tyzdnoch skolaboval tak, ze ho nenasiel ani BIOS. Reklamacia ten isty disk, hned po naformatovani a restarte odchod do vecnych lovist. Tak isto BIOS sa ani nechytil. Kazdy disk bol formatovany a pouzivany v inom pocitaci. Momentalne riesim dalsiu reklamaciu a ak bude uznana tak si vyberam iny disk... asi sme obaja natrafili na zlu seriu.
Bohuzial
PanP
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s WD WD10EADS Caviar GREENPOWER

Příspěvek od PanP »

Tohle se mi stalo také, myslím, že to nebylo pouze jednou s disky WD..řešil jsem to výměnou. Otázkou je, jestli s těmi disky nemá problém základní deska, což si začínám myslet čím dál víc.
AMD Athlon II X4 630 | MSI 770-C45 | 2048 MB DDR3 RAM | Powercolor Radeon HD5750 1 GDDR5
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“